İpler gerildi

Roma’da teknik direktör Luciano Spalletti ile takım kaptanı Francesco Totti’nin, Atalanta maçı sonrası ciddi şekilde tartıştıkları iddia edildi. İtalyan basınına yansıyan haberlere göre, ligin 33.haftasında dün deplasmanda...

Roma’da teknik direktör Luciano Spalletti ile takım kaptanı Francesco Totti’nin, Atalanta maçı sonrası ciddi şekilde tartıştıkları iddia edildi. İtalyan basınına yansıyan haberlere göre, ligin 33.haftasında dün deplasmanda Atalanta'ya karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen 3-2 geriye düşen ve beraberliği son dakikada Totti’nin ayağından gelen golle bulan Roma’da, maç sonrası teknik direktör Spalletti ile Totti arasında ciddi gerginlik yaşandı.

Maç sonucu nedeniyle oyuncularına sert şekilde çıkışan Spalletti’ye Totti’nin karşılık vermesi, ikilinin arasındaki gerginliği tırmandırdı. Haberlerde, Spalletti ve Totti’nin birbirlerine sert sözler sarf ettikleri, hatta itiştikleri öne sürüldü. Takımın Roma’ya dönüşünde tesislerin önünde “Totti için saygı'' pankartının asıldığı öğrenildi. Spalletti kulübün resmi sitesine yaptığı açıklamada, soyunma odasına girişte oyuncularına maçla ilgili bir şeyler söylemek için beklediğini doğrularken, bazı oyuncularıyla fiziksel müdahaleye varan kavga ettiği iddialarını yalanladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Galatasaray ile Sivasspor 36. randevuda buluşacak!
Vanspor'un Sahadan Çekilme Kararı: Sadece Adalet İstiyoruz
Markus Gisdol: “Çok büyük bir adım attık”
Abdullah Avcı'dan performans değerlendirmesi! “Performansımızın çok altında kaldık”
Tolunay Kafkas'tan Lig açıklaması: "Ligde kalmak için var gücümüzle çabalayacağız"