iQOO’nun yeni modeli 11s karşımıza GeekBench testiyle çıktı

İQOO 11s modeli GeekBench performansıyla göz doldurdu. Kısa bir süre önce, akıllı telefon dünyasında iQOO’nun yeni üst düzey akıllı telefonu iQOO 11s, henüz resmi olarak piyasaya sürülmeden önce bir benchmark platformunda görüldü.

Çin merkezli bir akıllı telefon üreticisi olan iQOO’nun 11s modeli, V2304A model numarasıyla GeekBench veritabanında karşımıza çıktı.

Bu duyuma göre, cihazın Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 yonga setiyle donatılacağı belirtiliyor. Bu, daha önce raporlarımızda yer verdiğimiz Snapdragon 8+ Gen 2’nin yükseltilmiş bir versiyonu olmayacak. Bu yonga seti, güçlü bir Adreno 740 GPU ile eşleşecek ve 16GB’a kadar RAM ile birlikte gelecek.

Donanımsal özelliklere ek olarak, GeekBench veritabanında cihazın Android 13 işletim sistemiyle kutudan çıkacağı da açıklandı. Yüksek kaliteli yonga setine sahip olması nedeniyle, iQOO 11s tek çekirdekli bir testte 1.992 puan almayı başardı. Çoklu çekirdekli testlerdeyse, cihazın 5.230 puan almayı başardığı belirtildi. Ancak ne yazık ki, bu bilgiler, benchmark platformunda bu cihaz hakkında paylaşılan tek bilgilerdi.

iQOO 11s modeli GeekBench performansıyla göz doldurdu

Mevcut bilgilere dayanarak, cihazın 6.78 inç E6 AMOLED ekranla geleceği ve bu ekranın 2K çözünürlüğe ve 144Hz yenileme hızına sahip olacağı düşünülüyor. Standart model, 12GB RAM ve 256GB dahili depolama ile gelebilecekken, 16GB RAM seçeneğinde 512GB hatta belki 1TB depolama seçeneği de bulunabileceği tahmin ediliyor. Ayrıca, 4.700mAh batarya kapasitesi ve bu bataryanın 200W hızlı şarjı destekleyeceği de cihazın öne çıkan özellikleri arasında. Bunun yanı sıra, cihazın 50 megapiksellik üçlü bir kamera kurulumuna sahip olacağı da bekleniyor.

Özellikle belirtmemiz gereken bir diğer önemli nokta, 4 Temmuz’da düzenlenecek lansman etkinliğinin bu yeni akıllı telefon hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenler için bir fırsat olacağıdır. iQOO 11s modeli GeekBench performansıyla göz doldurdu.

Meta Quest abonelik planı netleşti

Teknoloji Haberleri

Spotify'ı ücretsiz kullananlara kötü haber: O özellik ücretli oluyor!
41 Işık Yılı Uzaklıkta 'Süper Dünya' Keşfedildi
NASA'nın Psyche Uzay Aracı: Uzaydan Dünya'ya Lazer İletişimiyle Çığır Açıyor
Apple, Yeni iPad Modellerinde Şarj Adaptörünü Kutudan Çıkarıyor
Darbe aldıkça sertleşen malzeme: Depreme karşı binalarda kullanılabilir mi?