Irak’ın Kuzeyinde Büyük Operasyon: 6 PKK Teröristi Etkisiz Hale Getirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde gerçekleştirilen operasyonda 6 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Operasyonlar, bölgede tek bir terörist kalmayıncaya kadar sürecek.

Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde, PKK teröristlerine yönelik gerçekleştirilen kapsamlı operasyonda 6 terörist etkisiz hale getirildi. Milli Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin bölgedeki teröristleri temizleme kararlılığını vurgularken, operasyonların tüm terör unsurları yok edilene kadar süreceğini duyurdu.

Irak ve Suriye’nin kuzey bölgelerindeki terörle mücadele operasyonları devam ediyor. Son olarak, Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde tespit edilen PKK’lı teröristlere yönelik bir operasyon gerçekleştirildi.

Milli Savunma Bakanlığı, bu operasyonda 6 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Bakanlığın açıklamasında, "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, demirden yumruğunu teröristlerin üzerine indirmeye devam ediyor! Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde tespit edilen 6 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi. Bölgede tek bir terörist kalmayıncaya kadar operasyonlarımız kararlılıkla sürecek." ifadelerine yer verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.