Irak’ın Kuzeyinde hava harekatı: 21 terör hedefi imha edildi

Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyindeki Metina, Gara, Hakurk ve Kandil bölgelerine yönelik hava harekâtında 21 terör hedefinin imha edildiğini açıkladı. Harekât sırasında yerli mühimmat kullanılarak çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi.

Son dakika haberi! Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyinde bir hava harekâtı düzenlendiğini duyurdu. Bakanlıktan yapılan açıklamada, Metina, Gara, Hakurk ve Kandil bölgelerinde bulunan terör hedeflerinin belirlendiği ve bu bölgelere yönelik harekâtın gerçekleştirildiği bildirildi. Harekât sonucunda 21 terör hedefinin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Bakanlık açıklamasında, harekât sırasında azami düzeyde yerli ve milli mühimmat kullanıldığı ve çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiği vurgulandı. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, ülkenin ve milletin güvenliği için terörle mücadeleye devam edeceği ve bu mücadelenin teröristlerin tamamen etkisiz hale getirilmesine kadar süreceği ifade edildi.

Ayrıca, harekâtın masum insanlara, dost unsurlara, tarihî ve kültürel varlıklara zarar vermemesi için tüm önlemlerin alındığı bildirildi. Bakanlık, terörle mücadelede azim ve kararlılıkla ilerlemeye devam edeceğini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.