Iraklı ünlü TikTok fenomeni öldürüldü! Son dakika!

Iraklı TikTok fenomeni Om Fahad, Bağdat'ta vurularak öldürüldü. Zayouna bölgesinde meydana gelen olay için özel bir operasyon ekibi kuruldu! Bakanlık, yerel medyada 'failin gözaltına alındığı' haberlerinin doğru olmadığını belirtti! Tiktok fenomeni öldürüldü!

Sosyal medya platformu TikTok'ta yüzbinlerce takipçisi bulunan ünlü Iraklı fenomen Om Fahad, dün Bağdat'ta kimliği belirsiz kişilerin saldırısı sonucu hayatını kaybetti.

 

FENOMEN HAYATINI KAYBETTİ!

Irak İçişleri Bakanlığı dün gece bir açıklama yaparak duyurdu. , "İçişleri Bakanlığı başkent Bağdat'ta Zayouna'da bulunmaktadır". Bakanlığa göre, suçlunun tutuklandığına ilişkin yerel basında çıkan haberler asılsızdı ve görgü tanıkları, motosiklet kullanan bir kişinin Om Fahad'ı önünde silahla öldürdüğünü söyledi. araba onun evinden. Fahad geçen yıl "toplumun ahlakına uygun olmayan" videolar paylaştığı gerekçesiyle altı ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Yerel medyada Om Fahad ile bir diğer sosyal medya fenomeni Dalia Naeem arasında gerginlik olduğu vurgulandı. Dalia Naeemi, geçirdiği estetik ameliyatlar nedeniyle Irak Barbie'si olarak adlandırıldı..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Son 24 saatte Gazze'de 106 kişi hayatını kaybetti
WikiLeaks’in kurucusu Assange davasında temyiz kararı
Netanyahu hakkında tutuklama kararı verildi
Uluslararası Ceza Mahkemesi, Netanyahu'nun savaş suçu iddiasıyla tutuklanmasını talep etti
Suudi Arabistan Kralı Selman'a akciğer iltihabı teşhisi konuldu