İran Cumhurbaşkanı Reisi Pakistan'a gideceğini açıkladı

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin Pakistan'a resmi bir ziyaret gerçekleştireceği bildirildi. Reisi'nin, Pakistan'ın cumhurbaşkanı, başbakanı, senato başkanı ve Ulusal Meclis başkanı ile görüşeceği belirtildi.

 

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, Pakistan'a doğru resmi bir ziyaret gerçekleştirecek. Reisi, Pakistan Cumhurbaşkanı, Başbakanı, Senato Başkanı ve Ulusal Meclis Başkanı ile görüşecek.

BİRLİKTE HAREKET ETMENİN ÖNEMİNİ VURGULADI

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Pakistan'a yönelik bir ziyaret gerçekleştireceği açıklandı. Pakistan Dışişleri Bakanlığı'nın bugün yaptığı kesin açıklamaya göre, Reisi'nin ziyareti yarından çarşamba gününe kadar sürecek. Bu ziyaret kapsamında, Reisi'nin Pakistan'ın cumhurbaşkanı, başbakanı, senato başkanı ve Ulusal Meclis başkanı ile bir araya gelmesi bekleniyor.

Geçtiğimiz hafta, Reisi'nin Pakistanlı mevkidaşı Asıf Ali Zerdari ile telefonda görüştüğü bildirilmişti. Bu görüşmede, terörle mücadele gibi konuların ele alındığı ve Reisi'nin, İran ile Pakistan arasında fitne çıkarmaya çalışan bazı uluslararası güçlere karşı birlikte hareket etmenin önemini vurguladığı belirtilmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kızlı erkekli konserler istemiyorum: Rektörlük bahar şenliğine izin vermedi
Özel 'yeni anayasa' ile ilgili konuştu: "Çok uzağız"
Ankara'da trafiğe çıkacak olanlar için uyarı: Belirli yollar kapanacak
Selin Şekerci'den Kötü Haber Geldi!
Ex'ten Yine Olmadı! Jennifer Lopez ve Ben Affleck Boşanıyor!