İran'a Saldırı Planları Sızdı! FBI Soruşturması Derinleşiyor!

FBI, İsrail'in İran'a yönelik saldırı planlarını içeren gizli belgelerin sızdırılmasıyla ilgili soruşturma başlattı. Beyaz Saray, bu durumdan derin endişe duyuyor.

FBI, son günlerde ortaya çıkan gizli belgelerin sızdırılmasıyla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Ulusal basın ofisinden yapılan açıklamada, "FBI, gizli belgelerin sızdırıldığı iddiasını araştırmakta ve bu konuda Savunma Bakanlığı ve İstihbarat Topluluğu ile iş birliği yapmaktadır. Soruşturma devam ettiği için başka bir yorum yapamıyoruz," denildi.

İSRAİL'İN İRAN'A YÖNELİK PLANLARI ORTAYA ÇIKTI

Middle East Spectator tarafından 18 Ekim'de Telegram üzerinden paylaşılan belgelerde, ABD istihbaratına ait olduğu öne sürülen 15-16 Ekim tarihli dokümanlarda, İsrail Hava Kuvvetleri'nin İran'a yönelik saldırı planları detaylı bir şekilde anlatıldı. Belgeler, muhtemel bir saldırı için hazırlanan stratejileri ve mühimmat ikmalini içeriyor.

BEYAZ SARAY'DAN ENDİŞELİ AÇIKLAMA

Beyaz Saray, ABD istihbarat belgelerinin sosyal medya platformlarında sızmasından "derin endişe" duyduğunu belirtti. Yetkililer, sızdırılan bilgilerin ulusal güvenliği tehdit edebileceği konusunda uyarılarda bulundu.

TATBİKATLARIN HAZIRLIĞI

Ayrıca, İran bağlantılı bir Telegram hesabından yapılan açıklamalarda, İsrail ordusunun İran'a saldırı hazırlıkları kapsamında savaş uçakları, insansız hava araçları ve karadan havaya füzelerle tatbikat yaptığı iddia edildi. Bu gelişmeler, bölgedeki tansiyonu artıran önemli bir faktör olarak öne çıkıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.