İran'dan uyarı geldi: İsrail karşılık verirse tepkimiz daha büyük olur

İran, saldırının peşinden İsrail'i uyardı. İran Genelkurmay Başkanı Muhammed Bagheri, "Operasyonu sürdürme gibi bir niyetimiz yok. Ama siyonist rejim karşılık verirse bir sonraki operasyonumuz çok daha büyük olacak." dedi.

Dün gece, İran tarafından gerçekleştirilen kapsamlı bir saldırıda, yüzlerce insansız hava aracı ve birçok balistik füze kullanılarak İsrail hedef alındı. Bu saldırı, İsrail'in Suriye'nin başkenti Şam'daki İran Konsolosluğu'na 1 Nisan'da düzenlediği saldırının bir misillemesi olarak gerçekleştirildi ve "Gerçek Vaat Operasyonu" olarak adlandırıldı.

UYARMAK İÇİN AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Saldırının hemen ardından, İran yetkilileri İsrail'i uyarmak için açıklamalarda bulundu. İran Genelkurmay Başkanı Muhammed Bagheri, operasyonun başarıyla tamamlandığını belirtti ve İran'ın kırmızı çizgilerini ihlal eden İsrail'e karşı bir yanıt olduğunu vurguladı.

Bagheri, "Operasyonun hedefine ulaştığına inanıyoruz ve şu anda devam etme niyetimiz yok. Ancak, İsrail bir karşılık verirse, bir sonraki operasyonumuzun çok daha büyük olacağını önceden belirtmek isterim." şeklinde konuştu. Bu ifadeler, İran'ın gelecekteki olası eylemler konusundaki kararlılığını ve İsrail'e yönelik potansiyel bir müdahalenin ciddiyetini yansıtıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Gantz açıkladı: "Şartlarımızı kabul etmezseniz kabineden çekiliriz"
ABD'nin İsrail'e Silah Sevkiyatı Kararı: Biden'in Refah'a Taahhüdü
Gürcistan Cumhurbaşkanı Zurabişvili, Rus Yasası’nı Veto Etti
Rusya'da İki Bankanın 332,7 Milyon Euro'luk Varlığına El Kondu!
Prens Harry ve Meghan Markle'nin Tartışmalı Nijerya Ziyareti