İran'ın dron saldırısının ardından Türk Hava Yolları'nın uçakları İstanbul'a dönüyor

İran'ın İsrail'e insansız hava aracı (İHA) saldırısı başlatmasının sonrasında Tahran Hava Sahası'nın tüm ticari uçuşlara kapatıldı. Tahran Hava Sahası'nın tüm ticari uçuşlara kapatılması sebebi ile Türk Hava Yolları'na ait olan bir uçak havadan geri dönmek zorunda kaldı.

İran'ın İsrail'e insansız hava aracı (İHA) saldırısı başlatmasının sonrasında Tahran Hava Sahası'nın tüm ticari uçuşlara kapatıldı. Tahran Hava Sahası'nın tüm ticari uçuşlara kapatılması sebebi ile Türk Hava Yolları'na ait olan bir uçak havadan geri dönmek zorunda kaldı. İstanbul-Meşet, İstanbul-İsfahan ve İstanbul-Şiraz uçuşlarını gerçekleştiren diğer uçaklar ise havada tur atarak geri dönüş için karar beklemekteler.

UÇAK İSTANBUL'A GERİ DÖNDÜ

İran'ın İsrail'e dron saldırısı başlatmasının ardından Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Tahran seferini yapan uçağı İstanbul Havalimanı'na geri döndü. THY uçağı saat 00.20 sıralarında İstanbul'a geri döndü. Uçuşunun devam etmemesinin nedeni, Tahran Hava Sahası'nın tüm ticari uçuşlara kapatılmasından kaynaklanıyor.

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Meşet, İstanbul-İsfahan ve İstanbul-Şiraz uçuşlarını yapan uçakları, Tahran Hava Sahası'nın tüm ticari uçuşlara kapatılması nedeniyle havada tur atarak geri dönüş için kararı bekliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Bir çay kaşığı tüketmek kabızlığı önlüyormuş!
Türkiye Genelinde Uyuşturucu Operasyonu: 272 Satıcı Yakalandı, 1 Ton Uyuşturucu Ele Geçirildi
Depremlerin Ardından Kahramanmaraş ve Hatay'da Afetzedelerin Su Mücadelesi
KKTC'de asgari ücret, 29.640 TL olarak belirlendi
Cem Yılmaz'dan Bomba Duyuru: G.O.R.A. Serisine Yeni Film Geliyor!