İran’ın İHA ve füzeleri Yüksekova üzerinden geçerken görüldü

Dün akşam saatlerinde İran’ın İsrail üzerine başlattığı İHA ve füze saldırıları Hakkari’nin Yüksekova ilçesi ve Esendere Beldesi'nin üstünden geçerken görüntülendi.

Akşam saatlerinde İran’ın İsrail üzerine başlattığı İHA ve füze saldırıları Hakkari’nin Yüksekova ilçesi ve Esendere Beldesi'nin üzerinden geçerken görüntülendi. İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) Sözcüsü Daniel Hagari yaptığı açıklamada, İran'dan fırlatılan çok sayıda insansız hava aracının (İHA) İsrail'e doğru ilerlediğini belirtti.

VATANDAŞLAR TARAFINDAN KAYDEDİLDİ

İran'ın İsrail'e yönelik insansız hava aracı (İHA) ve füze saldırılarının, Hakkari'nin Yüksekova ilçesi ve Esendere Beldesi'nin semalarında akşam saatlerinde gerçekleştiği görüntülendi.

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) Sözcüsü Daniel Hagari, İran kaynaklı çok sayıda İHA'nın İsrail'e doğru ilerlediğini açıkladı. İran'ın başlattığı İHA saldırıları artarken, bu saldırıların etkisi Yüksekova İlçesi ve Esendere Beldesi'nin hava sahasında görülmeye başladı. Yüksekova ve Esendere semalarında sık sık görülen İHA'lar ve füzeler, vatandaşlar tarafından dikkatle kaydedildi ve anbean görüntülendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Alper Gezeravcı'dan açıklama: "Ay'a erişmeyi planlıyoruz"
2024 Adli tatil ne zaman başlıyor?
2024 Ay tutulması ne zaman?
FETÖ Soruşturmasında 44 Kamu Görevlisine Gözaltı Kararı
Tarihi Eser Kaçakçılığına Karşı Başarılı Operasyon: 607 Obje Ele Geçirildi, 5 Şüpheli Gözaltında