İranlı müzisyen Moein konserinde izdiham yaşandı, cam kapılar kırıldı! Vatandaş ezilme tehlikesi geçirdi

İranlı müzisyen Moein Van'da konser verdi. Kente gelen İranlılar, saatlerce konser alanına girebilmek için beklerken, yaşanan izdiham sebebiyle salonun cam kapıları kırıldı. Yaşanan olaylardan sonra tehlikeye aldırış etmeyen yurttaş kırılan cam kapılar arasından, konser alanına...

İran'da en çok dinlenen müzisyen Moein, Van'da konser verdi. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi kampüs yerleşkesindeki kapalı spor salonunda sahne alan İranlı müzisyen Moein konseri için polis ve özel güvenlik görevlileri alanda yoğun güvenlik önlemi aldı.

Van'da bulunan ve konser için gelen binlerce İranlı konserden saatler öncesinden salona girmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Konser alanına girmek için saatlerce kapıda bekleyen İranlılar, konserin yapılacağı salonun önünde izdiham oluşturdu.

Yaşanan izdiham ile birlikte biranda cam kapıya yüklenen İranlıların, içeri girmeye çalışmış oldukları sırada cam kapılar yerle bir oldu. Tehlikeye aldırış etmeyen birçok İranlı, bu sırada ezilme tehlikesi yaşadı. Basına kapalı olan konserde Moein, şarkılarını seslendirdi.



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Wanda Nara'nın Cesur Pozları Beğeni Topladı!
Simge Sağın, sahnede Icardi'ye selam gönderdi: Yeni bir aşk yolda mı?
"Metroya askılıyla binmesinler" demişti, sahneye jartiyerle çıktı
Uyuşturucu alırken yakalanmıştı: Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'i torbacısı sattı
Arka Sokaklar’ın sezon final tarihi belli oldu