Iranlı sahte polisler yakalandı

FATİH'te kendilerini polis olarak tanıtarak yolda durdukları Senegal uyruklu turistin 2 bin 622 dolarıyla 17 bin lirasını çalan, İran uyruklu 3 şüpheli yakalandı.

FATİH'te kendilerini polis olarak tanıtarak yolda durdukları Senegal uyruklu turistin 2 bin 622 dolarıyla 17 bin lirasını çalan, İran uyruklu 3 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin aynı yöntemi kullanarak 2 değişik vaka daha gerçekleştikleri tespit edildi. İran uyruklu düzmece polisler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Mimar Kemalettin Mahallesi, Turanlı sokak üstünde 3 Mart Cuma Günü meydana gelen vakada, polise başvuran Senegal uyruklu İ.F.(45) polis bulunduğunu söyleyen kişilerin kendisini durdurduğunu peşinden 2 bin 622 dolar ile 17 bin lira parasını alarak kaçtıklarını söylemiş oldu.

SAHTE POLİSLERİ GÜVENLİK KAMERADA

Asayiş Şube Müdürlüğü, Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri vakayla ilgili yaptıkları çalışmada vaka anının güvenlik kameraları tarafınca görüntülendiğini belirledi. Görüntülerde beyaz renkli bir otomobilin içindeki şüphelilerin mağdur İ.F.'nin yanına yaklaştıkları, bir süre konuştuktan sonra parasını alıp hızla kaçtıkları görüldü.  Görüntülerde .F.'nin otomobile asılarak bir süre sürüklendiği de görülüyor.

İRAN UYRUKLU ŞÜPHELİLER YAKALANDIHırsızlık Büro Amirliği ekipleri yaptıkları çalışmada kiralık otomobil kullanan şüphelilerin kimliklerini belirledi. İran uyruklu şüpheliler Toosı M.(35), Mehran M.(22) ile Satar S.(18) gözaltına alındı. Beylikdüzün'de yakalanan şüphelilerin işlemleri Asayiş şube müdürlüğünde yapıldı. Şüphelilerin aynı yöntemi kullanarak iki ayrı olay daha gerçekleştirdikleri ortaya çıktı. Poliste işlemleri tamamlanan 3 ayrı dosyadan haklarında işlem yapılan şüpheliler adliyeye sevk edildi. İran uyruklu şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Görüntü dökümü: -------------Şüphelilerin adliyeye sevki

Şüphelilerin olay sırasında güvenlik kamera görüntüleri.


- İstanbul

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

GKN Kargo iflas bayrağını çekti: Futbol kulüplerine sponsor oluyordu!
Bedelli askerlik ücretlerine zam geliyor! Tüm tahminler dudak uçuklatıyor
'Düşman Refah operasyonunu gerçekleştirirse müzakereler durdurulur!
CHP lideri Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 10 bin liralık hediye
İran'dan İngiliz bakanın da dahil olduğu yaptırım listesi gündemde