İrem Derici çileden çıktı! "Neden ilişkinin erkosu ben oluyorum? Ben üremeyeceğim."

Ünlü müzisyen İrem Derici, çocuk yapmak istemediğini açıklamasının peşinden gelen tepkilere yine çok sert yanıtı sosyal medyadan verdi! İrem Derici, sosyal medya hesabından, "Ben üremeyeceğim. Benim ürememe kararıma neden saygınız yok?"

Ünlü müzisyen İrem Derici, çocuk sahibi olma konusundaki kişisel tercihini sosyal medyada paylaşarak tartışmaların odağı haline geldi. Derici, çocuk istemediğini açıklamasının ardından sosyal medyada çok sert eleştirilere yanıt verdi.

İREM DERİCİ ÇILDIRDI! 

Derici, "Kızım sen gerizekalı mısın? Bunu yıllardır söylüyorum. Ağlamaya dayanamıyorum. Delik de kapatılmalıdır. Neden ilişkinin efendisi benim? Çoğaltmayacağım. O, "Neden ürememe kararıma saygı duymuyorsun" diyerek yanıt verdi. Derici, "Twitter'da herkes bunu konuşuyor mu?" iki gün için. Konuşmasını "Allah nasip ederse gelin" diyerek bitirdi.

Bu açıklamaların ardından sosyal ağlarda karışık görüşler oluştu. Bir kesim Deriç'in kendi yaşam tercihlerine saygı gösterilmesi gerektiğini savunurken, bir kesim de ünlü şarkıcının açıklamalarını abartılı bularak İrem Deriç'in sosyal medyada büyük tepki görmesine neden oldu..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.