İrem Derici Sahnede Hayranlarını Kızdırdı! Sosyal Medya İkiye Bölündü!

Aşk hayatında fırtınalar estiren müzisyen İrem Derici, son zamanlarda her alanda fırtına gibi! Olay kadın İrem Derici, yine bir kaos yarattı! Sevgilisine yaklaşan bir hayranına adeta ateş püsküren Derici, olay yaratmayı başardı!

 

Şu sıralar işadamı Gökhan Fırat'a aşık olan İrem Derici, olayları bir türlü bitmiyor ! İrem Derici gündemden düşmeyen olayların kadını! Yeni sevgilisine olan aşkıyla tanınıyor. Son konsere erkek arkadaşını da getiren Derici sahnede de rahat durmadı!  İrem Derici büyük bir krize imza attı. 

İREM DERİCİ HAYRANLARINI KIZDIRDI!

Kırmızılı kadını tehdit olarak gördü! Konser sırasında bir hayranının Gökhan Fırat'a yaklaştığını gören İrem Derici, bomba gibi patladı. İrem Derici şarkıyı bitirdikten sonra, "Kırmızılı bayan, sevgilimin gitmesen iyi olur, o benim erkek arkadaşım" dedi. "Gökhan'a sinek bile dokunsa sinirleniyorum.''  Hayranını kendi sözleriyle uyardı.

İrem Derici'nin hayranlarına yönelik uyarı sözleri sosyal ağlarda da büyük yankı buldu. Sosyal medyada da eleştiri yağmuruna tutuldu!

İrem Derici'nin kıskançlık krizi gazetenin gündeminde yeni bir bombaya dönüştü. Derici'nin bu hamlesi hayranlarını şaşırtsa da bazı hayranları Derici'nin haklı olduğunu iddia etti.. Sosyal medya üzerinde çok fazla tartışmaya neden olan bu olay; adeta sosyal medyayı ikiye böldü!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Kişilik testi: Alçakgönüllü müsünüz: İlk gördüğünüz şey onu ortaya çıkaracak!
Önünüze gelen yemeğe hemen tuz atanlardan mısınız? Bu araştırma moralinizi bozabilir!
Canan Karatay açıkladı: Kilolar diyetsiz gidiyor, kritik saate dikkat!
Sosyal medya: Güzellik dayatması genç kadınları hasta ediyor!
Başına iş açmak deyimi ne anlama gelir?