İrem Derici'nin Brad Pitt açıklaması gündem oldu

İrem Derici, Kıbrıs Girne'deki konserinde dinleyicilerine unutulmaz anlar yaşattı. Yeni projeleri hakkında bilgi veren Derici, Emrah Karaduman ile bir düet hazırlığında olduğunu duyurdu.

Müzik kariyeri ve aşk hayatıyla sık sık gündeme gelen İrem Derici, son olarak Kıbrıs'ın Girne şehrindeki bir otelde sahne aldı. Performansı sırasında dinleyicilerine unutulmaz anlar yaşatan Derici, basın mensuplarıyla da keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Yeni projeleri hakkında bilgi veren müzisyen, "Yakın zamanda Emrah Karaduman ile bir single çalışmamız olacak. Bu bir düet olacak ve şu an çok gizli. Olursa gerçekten süper bir iş çıkaracağız. Ayrıca bir albüm üzerinde çalışıyorum ama bu projenin 2025’i bulacağını tahmin ediyorum." dedi.

Aşk hayatında uzun süredir kimseyle birlikte olmayan Derici, aşka dair düşüncelerini de paylaştı. Bir muhabirin, "Aşk hayatınız nasıl gidiyor? Daha önce bir programda aşka tövbe ettiğinizi söylemiştiniz." sorusuna, "Bu sefer gerçekten tövbe ettim. Yeter, artık yapmam gereken çok şey var. Aşka zaman ayıramayacak kadar meşgulüm. O yüzden enerjimi ve zamanımı işime harcamak istiyorum. Tövbemi bir şekilde bozarım ama o da yalnızca 1990'lı yıllarda Brad Pitt olursa olur. Başka kimse için yemini bozmayı düşünmüyorum." şeklinde yanıtladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.