İrfan Can İlk 11’e Dönüyor! Mourinho’dan Union SG Maçında Sürpriz Kadro!

Galatasaray derbisinde alınan mağlubiyetin ardından Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, Union SG karşılaşmasında kadroda büyük değişikliğe gidiyor. Portekizli hoca, derbi 11’inden 6 ismi yedek bırakacak.

Süper Lig'de Galatasaray'a 3-1 mağlup olan Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Union SG’yi ağırlamaya hazırlanırken teknik direktör Jose Mourinho’nun kadroda rotasyona gitmesi bekleniyor. Fanatik gazetesinde yer alan habere göre, Mourinho, derbide sahaya çıkan ilk 11’den en az 6 futbolcuyu yedek bırakmayı planlıyor.

İRFAN CAN EĞRİBAYAT İLK 11'DE

Uzun süredir yedek bekleyen İrfan Can Eğribayat'ın, Union SG maçında kaleyi devralması bekleniyor. Derbi sonrası kadroda yapılacak değişikliklerden biri de orta sahada Sofyan Amrabat’a görev verilmesi olacak.

ORTA SAHADA DEĞİŞİKLİKLER

Jose Mourinho'nun, orta sahadaki bir diğer tercihi ise Mert Hakan Yandaş olacak. Derbide sonradan oyuna dahil olan Cengiz Ünder'in, bu kez ilk 11'de yer alması bekleniyor.

YENİ TRANSFERLER SAHNE ALIYOR

Fenerbahçe’nin yeni transferlerinden Filip Kostic’in de Union SG maçında ilk kez sahaya çıkacağı belirtiliyor. Forvet hattında ise Mourinho'nun Cenk Tosun’a şans vereceği aktarıldı.

MAÇ BİLGİSİ

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Union SG ile oynayacağı maç, 26 Eylül Perşembe günü saat 19:45'te Kadıköy'de oynanacak.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.