İrfan Değirmenci'den o kanalın teklifine yanıt; Kısmet bu işler

Gazeteci Ece Zereycan’ın Birgün Medya’da yayınlanan Birgün’ün Gündemi isimli programında konukları işsiz gazeteciler İrfan Değirmenci, Ertuğrul Albayrak ve Buluş Akpolat oldu. İrfan Değirmenci programda, başkanlık referandumunda...

Gazeteci Ece Zereycan’ın Birgün Medya’da yayınlanan Birgün’ün Gündemi isimli programında konukları işsiz gazeteciler İrfan Değirmenci, Ertuğrul Albayrak ve Buluş Akpolat oldu. İrfan Değirmenci programda, başkanlık referandumunda “Hayır'' dediği için Kanal D’deki işine son verilmesinin hemen ardından kendisine Tele1’de çalışması için iş teklifinde bulunan Tele1 ve ABC Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ’a teşekkür ederek selam gönderdi.

YANARDAĞ'A TEŞEKKÜR

İrfan Değirmenci, Yanardağ'ın kendisine iş teklifinde bulunduğunu hatırlatarak “Merdan Yanardağ’a da bir selam yollayayım. O da sağolsun" diye konuştu. 

HADİ BAKALIM KISMET...

Ece Zereycan'ın, Değirmenci’nin mesleki kariyerinde önemli bir yere sahip olduğunu söylediği Ayşenur Arslan’ın da Tele1 kadrosunda olduğunu hatırlatması üzerine, Değirmenci, “Hadi bakalım, kısmet bu işler. Oh teklifleri de aldık, sırtımız yere gelmez'' diyerek esprili bir yanıt verdi.

">

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Tesla'ya otomatik pilot soruşturması gündemde
Yeni Skoda Kodiaq Türkiye'yi sarsmaya geliyor! Satış tarihi açıklandı
Sitelerde araç şarj istasyonu kurdurmak isteyenler dikkat! Merak edilen soru yanıt buldu
Yeni Tesla Model 3 Performance resmen tanıtıldı: Adeta hız fırtınası!
Range Rover yerine bunu alın! Jeep’in 2 milyon satan aracı Türkiye’de!