İrfan Değirmenci'nin yeni işi belli oldu!

İrfan Değirmenci, 16 Nisan referandumu öncesinde 'Hayır' oyu vereceğini açıkladktan sonra, Kanal D ile yollaı ayrılmıştı. Değirmenci, kişisel Twiter hesabından yaptığı paylaşımla, tek kişilik bir gösteri ile sahneye çıkacağını...

İrfan Değirmenci, 16 Nisan referandumu öncesinde 'Hayır' oyu vereceğini açıkladktan sonra, Kanal D ile yollaı ayrılmıştı. Değirmenci, kişisel Twiter hesabından yaptığı paylaşımla, tek kişilik bir gösteri ile sahneye çıkacağını açıkladı.

"Tv haberciliğine zorunlu bir mola verdim ama aktivistlik bâkî" diyen İrfan Değirmenci, tek kişilik gösterisiyle izleyenlerin karşısına çıkacak.

Kendi yazdığı öyküleri müzikle birleştirerek bir gösteri hazırlayan Değirmenci bugünlerde turne heyecanı içerisinde. Twitter'dan yeni işini duyuran Değirmenci'nin gösterisinin adı ise "Anne ben artist oldum".

İşte, İrfan Değirmenci'nin o paylaşımları:

Bu sezon hiçbir kanalda yokum. Tv haberciliğine zorunlu bir mola verdim ama aktivistlik bâkî. Hayatımı tv'de değil sahnelerde sürdüreceğim.

Epeydir biriken öykülerimi şarkılar eşliğinde size takdim edeceğim. Annemin de olurunu aldım. Şovumuzun ismi de "Anne ben artist oldum"

"Anne ben artist oldum" iki perde müzikli tek kişilik gösteri. Çok eğleneceğiz söz. Dertleşip stres atacağız beraber. Çok heyecanlıyım.

"Anne ben artist oldum"u ben yazdım,ben oynayacağım.Bu kez patron yok daha doğrusu patron sizsiniz. @ertgrlalbyrk da yine turnelerde benimle

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Türkiye'de en çok satılan lüks otomobil markaları belli oldu
Yarış başlıyor! Çin'den gelen BYD Seagull, elektrikli Panda'nın önünde!
Otomotiv ihracatı nisanda yüzde 2 artışla 2,75 milyar dolara yükseldi
Fiat Egea parasına 7 kişilik SUV: Bu araç yok satar
En ucuz Fiat Egea 1 milyonu aştı: İşte fiyat listesi