Irmağa düşen çocuğun yaşam mücadelesi sürüyor

Çankırı'nın Kızılırmak ilçesinde ırmağa düşen 7 yaşındaki çocuğun yaşam mücadelesi devam ediyor. Irmağa düşen çocuk için bütün ümitler henüz kesilmedi! Küçük çocuğun son sağlık durumu hakkında bilgi verildi.

Çankırı'nın Kızılırmak bölgesinde nehre düşen 7 yaşındaki çocuğun yaşam mücadelesi sürüyor.

Olay, saat 11.30 sıralarında Kızılırmak mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 7 yaşındaki B.Ç oyun oynarken Kızılırmak nehrine düştü. Durumu gören büyükanne Hatice Y., B.Ç.'yi kurtarmak için nehre gitti. B.C. boğuldu. ve büyükannesi çevredeki vatandaşlar tarafından dereden çıkarıldı. Vatandaşlar durumu 112 Acil Durum Merkezi'ne bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen doktorlar, büyükanne ve torununa ilk müdahaleyi yaptı. M.Ö ve Hatice Y. daha sonra Kızılırmak Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar ve İl Sağlık Müdürü Dr. Olayın ardından hemen harekete geçti. Hüseyin Sarıkaya Ankara İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Niyazi Kurtcebe ile yapılan görüşmeler sonucunda 7 yaşındaki B.Ç. Helikopterle Ankara'ya ambulans gönderildi. 7 yaşındaki B.Ç'nin yoğun bakımda gözlem altında olduğu bildirildi.

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ DR. HÜSEYİN SARIKAYA YAKINDAN GÖZLEMLİYOR

Olayın hemen ardından Çankırı Valisi Mustafa Fırat ve Ankara İl Sağlık Müdürü Dr. Çankırı İl Sağlık Müdürü, 7 yaşındaki B.Ç'nin Ankara'ya naklini yakından izledi. Ali Niyazi Kurtcebe ile görüşmesinin ardından ambulans helikopterle. Hüseyin Sarıkaya, sağlık çalışanlarıyla görüşerek çocuğun son durumu hakkında bilgi aldığını ve kendisine acil şifalar dilediğini söyledi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.