İş Bankası'ndan kiracılara özel kampanya!: Kampanya için son 5 gün

İş Bankası kira ödemeleri için otomatik ödeme talimatı veren müşterilerine özel bir kampanya başlattı. 1 Ağustos tarihinde başlatılan kampanyadan Ağustos ayı bitene kadar yararlanılabiliyor. İşte tüm detaylar...

İş Bankası müşterilerine yönelik yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında, Ağustos ayı içerisinde 10.000 TL ve üzeri kira ödemeleri için otomatik ödeme talimatı veren müşterilere, yıl sonuna kadar her ay 200 TL, toplamda 1.000 TL MaxiPuan armağan edilecek.

KAMPANYADAN NASIL YARARLANILIR?

kira ödemesi yapan müşterileri için başlattığı kampanyanın detayları şu şekilde açıklandı:

Kampanya Dönemi: Kampanya, 1-31 Ağustos 2024 tarihleri arasında geçerlidir. 

Katılım Şartı: Müşterilerin, kampanya dönemi içerisinde "Konut Kirası", "İşyeri Kirası" veya "Diğer Kira" olarak belirtilen bir para aktarma talimatı oluşturmaları gerekmektedir. Bu talimatın en az yıl sonuna kadar geçerli olması şarttır. 

Mevcut Talimatlar: Daha önce oluşturulmuş olan kira ödeme talimatlarının kampanyaya dahil olabilmesi için iptal edilip, kampanya dönemi içerisinde yeniden oluşturulması gerekecek. 

Ödeme Tutarı: Kampanyadan yararlanabilmek için kira ödemesinin aylık 10.000 TL ve üzerinde olması gerekmektedir. 

Ağustos Ayı İstisnası: Ağustos ayı içerisinde talimat vermeden kira ödemesi yapan, ancak daha sonra kampanya dönemi içerisinde talimat veren müşteriler de kampanyaya dahil edilecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.