İş kadını Yasemin Sadıkoğlu'na saldırı oldu!

Beşiktaş'ta iş insanı Yasemin Sadıkoğlu'na kimliği belirsiz kişiler saldırdı. Darbedildiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Saldırıda saçları kopan Sadıkoğlu'nu darbeden şüpheliler gözaltına alındı.

İş adamı Yasemin Sadıkoğlu, Beşiktaş'ta bir gece kulübünde kimliği belirsiz bir kadının saldırısına uğradı. Saldırı sırasında saçları yolulan Sadıkoğlu, polis merkezine giderek saldırıyı gerçekleştiren kadın ve mekan yöneticilerinden şikayetçi oldu.

YASEMİN SADIKOĞLU SALDIRIYA UĞRADI!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, darp olayıyla ilgili soruşturma başlattı ancak Sadıkoğlu'nun darp edildiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Yasemin Sadıkoğlu, polis merkezinde yaptığı açıklamada, eğlence yerinde arkadaşının tuvalete gitmesini beklerken, daha önce tanımadığı bir kadının saçını arkadan çekerek içeridekilere saldırdığını söyledi. mekan kişiyi dışarı çıkardı ancak işyeri yetkilisi A.Y.K. ve onu dışarı çıkardı.

Kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, olayın zanlısının N.K. olduğunu belirledi. (30) ve D.K. (34) isimli kadın ile olay yeri yöneticisi A.Y.K.'yı tutukladı. Mahkeme, emniyetteki işlemleri tamamlanan şüphelileri serbest bıraktı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.