İşadamı Osman Kavala gözaltında

Anadolu Kültür Yönetim Kurulu Başkanı, İletişim Yayınları'nın sahibi olan işadamı Osman Kavala, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gözaltına alındı. Polisin, sivil toplum çalışmaları yapan Anadolu Kültür A.Ş. ofisinde...

Anadolu Kültür Yönetim Kurulu Başkanı, İletişim Yayınları'nın sahibi olan işadamı Osman Kavala, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gözaltına alındı. Polisin, sivil toplum çalışmaları yapan Anadolu Kültür A.Ş. ofisinde de arama yaptığı bildirildi.

Kavala'nın Gaziantep’te Alman Goethe Enstitüsü ile birlikte gerçekleştirilmesi planlanan bir projenin toplantısından döndüğü sırada gözaltına alındığı öğrenildi. Polisin Kavala'nın uçaktan inmesine izin vermeden, uçağa binerek gözaltı yaptığı bildirildi.

Kavala Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Kavala'nın eşi Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayşe Buğra ve avukatları da emniyete gitti.

Bakancılık ve bilgisayar sektöründeki yatırımları ve gayrımenkul varlıklarıyla tanınan Kavala ailesinin kamuoyunca tanınan temsilcisi Osman Kavala; Birikim Dergisi çevresine yakın liberal-sol eğilimli bir işadamı olarak biliniyor. Osman Kavala, İletişim Yayınları'nın da sahibi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

23 yıl sonra borsa, dolar ve altında bir ilk: Tedbirinizi alın!
Starbucks'ın Çeyreklik Bilançosu, Boykotun Gölgesinde!
Dev Bebek Bezi Markası İflas Etti, Ünlü İsimler Tanıtım Yüzüydü!
En çok satılan ikinci el araç modeli şaşırtıcı: Çok rağbet görüyor
Yapı Kredi, emeklilere yönelik promosyonlarını artırdı! İşte Yapı Kredi'nin güncel promosyonları!