İşadamının mirasından pay istedi: Ben onun kızıyım

İSTANBUL Aile Mahkemesi’ne babalık davası açan ABD’li Kelly Darnel Pait’in (29) iddialarına göre annesi Debbie Erickson ile babası İbrahim Ertan ABD’de tanıştı. İbrahim Ertan, Pait’in 1987’deki doğumunun ardından...

İSTANBUL Aile Mahkemesi’ne babalık davası açan ABD’li Kelly Darnel Pait’in (29) iddialarına göre annesi Debbie Erickson ile babası İbrahim Ertan ABD’de tanıştı. İbrahim Ertan, Pait’in 1987’deki doğumunun ardından sıklıkla Debbie Erickson’u ABD’de ziyaret edip onu defalarca Türkiye’ye getirdi ve ailesiyle tanıştırdı.

5 YIL ÖNCE BEKÂR ÖLDÜ

Debbie Erickson’la nikâh yapmayan İbrahim Ertan, 13 Mart 2011’de bekâr olarak vefat etti. İddiaya göre İbrahim Ertan’ın vefatı, yaklaşık 4 yıl kızı Kelly Darnel Pait’den saklandı. Babasının öldüğünü Facebook’tan yazıştığı kuzeninden öğrenen ABD’li kadınTürkiye’ye gelerek amcası Yalçın Ertan’la görüştü.

MİRASTAN PAY VERİLMEDİ

Yalçın Ertan da Kelly Darnel Pait’e mirastan pay vermeyeceklerini, paragöndereceklerini söyledi. Ancak aradan kısa bir süre geçtiğinde Kelly Darnel Pait, babasının ortak olduğu şirketlerin ve gayrimenkullerin çok değerli olduğunu öğrendi. Bunun üzerine Pait, avukatları Umur Koçhan ve İrem Acar aracılığıyla, ailenin diğer üyelerinde devredilen şirket hisselerine tedbir konulmasını ve babalık davası açılmasını istedi.

ABD’Lİ genç kadının iddiasına göre annesi Debbie Erickson ile İbrahim Ertan, 30 yıl önce Amerika’da Mercer Üniversitesi’nde eğitim gördükleri sırada tanıştılar. Annesi de 2 yıl sonra hamile kaldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Sindirim için en iyi meyve!
Uzmanlar öneriyor: Kelle paça yerine bunu tüketin!
Çamaşır makinesini art arda 2 kez çalıştırmamalısınız!
Kırk yaşından sonra yaşamı tamamen değişecek üç burç!
Çamaşır suyu lekesi sizi üzmesin: Çat diye çıkaran yöntem!