IŞİD 2016 sonuna kadar yok edilecek!

El Alem televizyonunun haberine göre Irak Başbakanı Haydar İbadi, Irak ordu güçlerinin teröristlerin son kalesi olan Musul’a doğru hareket ettiğini açıkladı.Polis akademisi öğrencilerinin mezuniyet töreninde konuşma yapan Başbakan...

El Alem televizyonunun haberine göre Irak Başbakanı Haydar İbadi, Irak ordu güçlerinin teröristlerin son kalesi olan Musul’a doğru hareket ettiğini açıkladı.

Polis akademisi öğrencilerinin mezuniyet töreninde konuşma yapan Başbakan Haydar el-İbadi, “Teröristler, bizden darbe yedikçe fitne, kriz ve isyan çıkarmaya çalışıyor. Irak, bölge ve tüm dünya bu terörizmin tehdidi altındadır. Bu sebeple terörizmi ortadan kaldırmak için işbirliği yapılmalıdır'' dedi.

Terörün yanı sıra organize suç örgütlerinin de Irak’ın temel sorunlarından biri olduğunu belirten Başbakan Haydar İbadi, bu konuda da yoğun bir çalışma içerisinde olmak gerektiğini söyledi.

Irak ordusunun teröristlerin son kalesi olan Musul’a doğru harekete geçtiğini belirten Başbakan haydar el-İbadi, IŞİD teröristlerinin Irak ordusunun ilerleyişi karşısında başka sığınaklar bulmak için kaçıştığını söyledi ve Bağdat’ın 2016 yılı sonuna kadar bu terörist grubun işini bitirmeye kararlı olduğunu ifade etti.

Kaynak: ydh

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

İki yılı kalmıştı: ABD güçleri o ülkede süresiz kalacağını açıkladı
Kenya'da Şiddetli Yağışlar ve Seller: 188 Can Kaybı, 90 Kişi Kayıp
İngiltere ve Galler'de Yerel Seçimler: İşçi Partisi'nin Kazanımları ve Muhafazakâr Parti'nin Kayıp
Hollanda'da Eurovision'a İsrail Protestosu: Aktivistler AVRO-TROS'u Boykota Çağırdı
2030 FIFA Dünya Kupası Ev Sahipleri: Avrupa ve Kuzey Afrika'yı Birleştiren Dev Tünel Projesi