IŞİD, El Bab'da kimyasal mı kullandı?

SURİYE’nin El Bab bölgesinde terör örgütü IŞİD tarafından düzenlenen saldırıda çok sayıda sivil yaralandı. Kimyasal kullanıldığı iddia edilen saldırıda yaralananlardan bazıları Kilis’e getirildi.  AFAD ekiplerinin...

SURİYE’nin El Bab bölgesinde terör örgütü IŞİD tarafından düzenlenen saldırıda çok sayıda sivil yaralandı. Kimyasal kullanıldığı iddia edilen saldırıda yaralananlardan bazıları Kilis’e getirildi.  AFAD ekiplerinin Kimyasal, Biyolojik, Radyolojik, Nükleer (KBRN) kontrolünden geçirildikten sonra acil serviste tedaviye alındı.

Fırat Kalkanı Harekatı’nın devam ettiği Suriye’nin El Bab bölgesinde, terör örgütü IŞİD tarafından saldırı düzenlendi. Kimyasal kullanıldığı iddia edilen saldırıda çok sayıda sivil yaralandı. Yaralı Suriyelilerin bir bölümü, sınır hattına getirilerek Elbeyli İlçesi’nden özel kıyafetli sağlık görevlileri tarafından ambulanslarla Kilis’e getirildi.

Kilis Devlet Hastanesi’nde de AFAD ekipleri tarafından KBRN kontrolünden geçirilen yaralılar, acil serviste tedaviye alındı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Britney Spears ve Sam Asghari'ye ne oldu?
"Gazze'nin yeniden inşası 40 milyar dolardan fazlaya mal olacak"
Gazze'deki Yeniden İnşa: UNDP'nin Uyarısı ve Al Dardari'nin Değerlendirmesi
İsrail'den BM Genel Sekreteri'ne Sert Tepki: Gazze'deki Toplu Mezarlar Açıklamasını Reddediyor
Sırbistan'da Yeni Bir Hükümet Kuruldu!