IŞİD'den Türkiye'ye yeni tehdit: Bulduğunuz yerde öldürün!

Rus Hava Kuvvetleri’nin Halep yakınlarında düzenlediği hava saldırısında öldürülen IŞİD’in iki numarası Ebu Muhammed El Adnani’nin yerine getirildiği belirtilen yeni sözcüsü Ebu Hasan El Muhacir, dün yayınlanan ilk ses...

Rus Hava Kuvvetleri’nin Halep yakınlarında düzenlediği hava saldırısında öldürülen IŞİD’in iki numarası Ebu Muhammed El Adnani’nin yerine getirildiği belirtilen yeni sözcüsü Ebu Hasan El Muhacir, dün yayınlanan ilk ses kaydında, IŞİD militanlarına "Savaş meydanından kaçmayın. Bu haçlıların son savaşı. Kazanacağız" diye seslendi.

?'IZDIRABINIZI BİRAZ DA OLSA TATSINLAR'

Musul yakınlarındaki Telafer’deki militanlara çağrı yapan IŞİD sözcüsü, üyelerine cepheden ayrılmamalarını söyledi. El Muhacir, “Araçlarını yok edin, barınaklarına baskın düzenleyin ki sizin yaşadığınız ızdırabı biraz da olsa tatsınlar ve kaçmak konusunda konuşmayın'' dedi. IŞİD destekçilerine seslenen El Muhacir, “Laik ve mürtet Türk hükümetine her türlü güvenlik, askeri, ekonomik ve medya alanında, hatta onları dünyada temsil eden her elçilik ve konsoloslukta saldırın'' diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

O Afrika ülkesinden Avrupa'ya akıl almaz tehdit!
İsrail'de aşırı sağcı bakanlardan Netanyahu'ya tehdit geldi
Arap ülkeleri, Gazze'de ateşkes çağrısında bulundu
Hizbullah'ın bildirdiğine göre, Lübnan sınırındaki bir İsrail yerleşim yeri hedef alındı
Turistler bölge sakinlerini bıktırdı! Fuji Dağı'nın noktasına bariyer çekilecek