IŞİD'e Karşı "Kahramanlar-40" Operasyonu: 70 Şüpheli Gözaltında!

Güvenlik güçlerimiz, 16 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen "KAHRAMANLAR-40" operasyonlarıyla IŞİD'e karşı kapsamlı bir zafer elde etti. İçişleri Bakanı Yerlikaya'nın duyurusuna göre, 70 şüpheli terörist yakalanırken, operasyonlarda ele geçirilen farklı deliller de mevcut.

Güvenlik güçleri, yurt içinde ve sınır ötesinde faaliyet gösteren çetelere ve terör gruplarına yönelik operasyonlarına devam ediyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, IŞİD'e karşı düzenlenen "Kahramanlar-40" operasyonlarında 70 şüphelinin yakalandığını sosyal medya üzerinden duyurdu.

İŞİD TERÖR ÖRGÜTÜNE OPERASYON

Bakan Yerlikaya, operasyonlarla ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"DEAŞ Terör Örgütüne yönelik 16 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen 'KAHRAMANLAR-40' Operasyonları kapsamında 70 şüpheli şahıs yakalandı.

"ÜLKEMİZİN HUZURU, BİRLİK VE BERABERLİĞİ İÇİN TERÖRİSTLERE GÖZ AÇTIRMAYACAĞIZ."

Milletimizin duaları ve güvenlik güçlerimizin üstün çabalarıyla mücadelemiz aralıksız devam edecek.

Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı'nın koordinasyonunda 9 Ocak'ta başlayan ve bugün tamamlanan 'KAHRAMANLAR-40' Operasyonları, Adana, Ankara, Bursa, Çorum, Denizli, Hatay, İstanbul, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Ordu, Sakarya, Uşak, Şanlıurfa, Yalova ve Erzincan illerinde 68 DEAŞ terör örgütü üyesinin yakalanmasıyla sonuçlandı.

Operasyonlarda gerçekleştirilen aramalarda; önemli miktarda para, çok sayıda Hawala dekontu, Hawala kayıtlarının tutulduğu defterler ve dijital materyaller ele geçirildi. Operasyonları başarıyla koordine eden Başsavcılıkları ve görev alan kahraman polisleri tebrik ediyor, Allah ayaklarına taş değdirmesin.

Yılın her günü, her mevsimde, gece gündüz demeden sürdürdüğümüz operasyonlarla terörle mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz, ta ki son terörist etkisiz hale getirilene kadar."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Ümit Özdağ Fatih Portakal'a ateş püskürdü: "Adresinizi verirseniz size gözlük ve kulaklık yollarım"
Yasmin Erbil Sevgilisi Yiğit Poyraz'ın Kucağında Çıktı!
Haluk Levent'ten İsrail'e Sert Tepki: 'Çocukların Ölümünü Nasıl Savunabilirsiniz?'
Afra Saraçoğlu'nun Zor Anları! Skandal Dokunuş!
Alkoçlar Otelcilik kredi vurgunu mu yaptı: Kredi kaçırma iddiası gerçek mi?