IŞİD'in 'biz öldürdük' dediği ABD'li itfaiye şefi çatıdan düşmüş

Güvenlik kamerası kayıtları, itfaiye şefinin damdan evine inmeye çalışırken kullandığı kablonun kopması sonucu hayatını kaybettiği kanıtlandı. 12 Haziran’da İncirlik 10’uncu Tanker Üs Komutanlığı’nda görevli 61...

Güvenlik kamerası kayıtları, itfaiye şefinin damdan evine inmeye çalışırken kullandığı kablonun kopması sonucu hayatını kaybettiği kanıtlandı. 12 Haziran’da İncirlik 10’uncu Tanker Üs Komutanlığı’nda görevli 61 yaşındaki ABD’li itfaiye şefi Thaddeus Mithcheel Borowicz, Çukurova ilçesindeki evinin bahçesinde ölü bulunmuştu. Borowicz’in bacakları da kopmuştu.

Polis, esrarengiz ölümünü çözmek için çalışırken, IŞİD’e yakınlığıyla bilinen Amaq Haber Ajansı Borowicz’in, örgütün bünyesindeki ''gizli bir birim’ tarafından infaz edildiğini iddia etmişti.

CNN Türk’te yer alan habere göre polisin yaptığı araştırma ve incelemelerden sonra itfaiye şefinin sabah işe gitmek için çantasını alıp evden çıktığı, otomobiline binmek isterken aracın anahtarını evde unuttuğunu fark edip, geri döndüğü, ancak evinin anahtarını da dairenin içinde unuttuğu için eve giremediği ve eve girmenin yollarını aradığı tespit edildi.

Polisin incelediği güvenlik kamerası kayıtlarında ABD’de komando eğitimi gören itfaiye şefinin kendine güvenerek bir kablo aldığı ve bacaya bağlayarak eve girmeye çalıştığı sırada kablonun kopması nedeniyle aşağı düşerek öldüğü belirlendi.

Düşerken demir korkuluklara çarpan Borowicz’in bacaklarının da bu sırada koptuğu anlaşıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

ATM'de Para Kabusu! Bazı Banknotlar Kabul Edilmiyor mu?
Yatağınızda Rahatlarken Para Kazanma Fırsatı! Araştırmaya Katılın
Seçil Erzan davasında iki yeni iddianameyle beraber ceza 275 yıla çıktı!
Rihanna'dan Şaşırtan İtiraf! 'Pişmanım'
Sinema Dünyasında Heyecan Yaratan Yeni Proje: Huysuz Virjin'in Hayatı Filmi Oluyor!