Işın Karaca’nın Eski Eşi Sedat Doğan'dan Şok Haber! Tanzanya’da Mahsur!

Işın Karaca'nın eski eşi fotoğrafçı ve yönetmen Sedat Doğan, Tanzanya'da mahsur kaldığını duyurdu! Doğan, Türk yetkilerinden yardım isteyen paylaşımı ile dikkat çekti! Ünlü şarkıcı Işın Karaca, ne yaptı?

Ünlü pop şarkıcısı Işın Karaca'nın eski eşi fotoğrafçı ve yönetmen Sedat Doğan, Tanzanya'da tutuklandı. Doğan, 1 yaşında bir kızı olduğunu ve zamanı geldiğinde onu Işın'ın kızı Karaca Mia ile tanıştırmak istediğini söyleyerek Türk yetkililerden yardım istedi.

Ünlü fotoğrafçı ve yönetmen Sedat, özel Tanzanya'da mahsur kaldı!  Doğan, bununla ilgili açıklamalarda bulundu. Eski eş, ünlü müzisyen Işın Karaca'dan daha önce olaylı bir boşanma yaşamıştı!  Doğan, başına birçok olay geldiğini belirterek, şunları söyledi: "Türkiye'ye geldiğimde eski sevgilim beni aradı ve Kız beklediğini söyledi, istersen gel gör dedi. Bu yüzden hızla içeri atladım ve gittim. Kızımın doğumunu gördüm, ellerinizden öpüyorum. "Umarım Mia zamanı geldiğinde beni görür ve buluşurlar" dedi ve devam etti. Eğer geri dönmek istersem bana parayı gönderebileceğini söyledi. Şimdi telefona cevap vermiyor mu?" dedi.

SOKAKTA KALDIM!

Tanzanya'da mahsur kaldığını söyleyen ünlü isim, "Şu an sokaktayım. Dışişleri Bakanlığıyla temasa geçtim. Ama hiçbir sonuç alamadım. Ülkeme dönemem. "İki kızım var ve onlar için bir şeyler yapmak istiyorum" dedi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Cem Yılmaz'dan 'Seyirciye Sinirlenip Sahneyi Terk Etti' İddialarına Yanıt!
İnşaatta çalışan maymunun şaşırtıcı performansı sosyal medyayı salladı!
Fatih Portakal'ın canlı yayındaki muhalefet eleştirisi Ümit Özdağ'dan ilginç yanıt!
Demet Özdemir'den Tatil İsyanı! Hayranları Şokta!
Yarın İstanbul'da işe okula gidenler dikkat: Meteorolojiden kırmızı alarm geldi!