İslam Memiş: Altın ve Gümüş Yatırımcılarına Son Düşüş Fırsatı Uyarısı

İslam Memiş, altın ve gümüş için uyarıda bulundu: "Bu hafta son düşüşlerin sonu olabilir. Yatırımcılar yeni rekorlar için hazır olsun." Gram altında 'Altın Çağı' müjdesi veren Memiş, fiziki altına talebin artacağını belirtti.

İslam Memiş'in uyarılarıyla dikkat çeken haberde, altın ve gümüş yatırımcılarını bekleyen son düşüş fırsatlarına işaret ediliyor. Gram altının 'Altın Çağı'na giriş sinyalleri veren Memiş, fiziki altına olan talebin artışını öngörüyor.

Geçen hafta yaptığı uyarılarla dikkat çeken İslam Memiş, bu hafta altın, gümüş ve Euro alımları için son fırsatların geçebileceğini belirtti. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, altın ve gümüş için bekleyenlere senenin son düşüşleri için bu haftanın önemli olduğunu vurgulayarak, "Bu hafta ki son gerileme sonrası fırsat vermeden koşar." dedi. Yatırımcıları yeni rekorlar için hazırlıklı olmaları konusunda uyardı.

İslam Memiş, bayram öncesi sakin seyrin ardından bayram sonrasında gram altında rekorların başlayabileceğini belirtti ve "Daha da pahalı olacak." dedi. Gram altının son 22 yılda sürekli yükseldiğini ve 2024'ün 'Altın Çağı'nı getireceğini söyleyerek, altının enflasyona karşı en iyi yatırım aracı olduğunu hatırlattı. Ayrıca, "Al unut dönemi artık bitti, artık fiyatına değil miktarına bakılacak." diyerek fiziki altına olan talebin artacağını vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.