İslam Memiş, gram altında 2025 sloganını duyurdu: "1-4 Ekim ise çok eleştiri!"

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ekim ayının ilk haftası için 'çok kritik' olduğunu vurguladı. Gram altın ile ilgili olarak "kapı açıldı" ifadesini kullanan Memiş, 2025 yılına dair de bir slogan belirledi. Ayrıca, tüm yatırım araçları için öngördüğü fiyat bantlarını da paylaştı.

Finans analisti İslam Memiş, bu haftanın birçok eleştiriye maruz kaldığını belirterek sebeplerini açıkladı. Borsa, dolar, euro, ons altın, gram altın ve ons gümüş ile gram gümüş için beklediği fiyat bantlarını da paylaştı. 2025 yılına yönelik bir tahminde bulunan Memiş, "Kapı açıldı" diyerek gram altın ile ilgili uyarıda bulundu.

YouTube kanalında "Nasıl karar vermeliyim?" başlıklı bir video ile değerlendirmelerde bulunan İslam Memiş, öncelikle borsa ve döviz kurlarına ilişkin yorumlarda bulundu: 

"Eylül ayını geride bırakıp ekim ayına geçmek üzereyiz. Bu hafta hangi gelişmeler yaşanacak ve finansal yatırım araçları için hangi bant aralıklarını takip etmemiz gerekiyor?"

Borsa İstanbul 9744 puanda. Borsada 9750 puan güçlü destek seviyesi. Bu seviye aşağı yönlü kırılırsa, aşağıda 9650 lira var. Pozitif yükseliş beklentim devam ettiği için 10 bin puan seviyesini denemesini bekliyorum borsada. Borsada 6 aylık beklentim 12 bin puan. Düşüşleri alım fırsatı olarak görmeyi sürdüreceğim. Perşembe günü enflasyon var. TÜİK'e göre düşüşler devam ediyor, borsaya pozitif katkısını olma ihtimali güçlü diye düşünüyorum. Bu hafta merkez bankalarının başkanlarının konuşmaları da var. Sert dalgalanmalar olacaktır. Borsada düşüşler alım fırsatı."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.