İslam Memiş uyardı: Ne altın ne gümüş o maden değerlenecek, bir koyan bin alacak!

İslam Memiş'in öne sürdüğü tahminlere göre, altın ve gümüşün yanı sıra kobalt madeni de yatırımcılar için dikkate değer bir alternatif olarak öne çıkıyor. Memiş'e göre, kobaltın yakın gelecekte yatırımcılara büyük getiriler sağlayabileceği öngörülüyor.

Altın ve gümüşün son aylarda istikrarsız bir performans sergilemesi, yatırımcıları beklenen getiriden uzaklaştırıyor. Türkiye'de emtia piyasalarının önde gelen isimlerinden İslam Memiş, 2024 için altın ve gümüşe yatırım yapılmasını tavsiye etmişti ve bu yatırımların "yılı" olacağını öne sürmüştü. Ancak, son yaşanan hareketlerin piyasayı dengelediğini belirten Memiş, uzun vadede altının hala kazandırmaya devam edeceğini belirtti.

"DÜNYANIN EN ÇOK DEĞERLENEN YATIRIMLARINDAN BİRİ OLACAK"

Memiş, altın ve gümüşe alternatif olarak beklenmedik bir yatırım önerisinde bulunarak kobalt madenine dikkat çekti. Kobaltın yakın gelecekte dünyanın gözdesi olacağını iddia eden Memiş, bu alana erken yatırım yapanların büyük kazançlar elde edeceğini vurguladı. 

"BİR KOYAN BİN ALACAK"

Usta ekonomist, yaptığı yorumların kesin bir yatırım tavsiyesi olmadığını vurgulayarak, kobaltın gelecekteki potansiyeline dikkat çekti. Altın ve gümüşün son dönemdeki değer kazanımına rağmen, Memiş, kobaltın bu yıl altın ve gümüşle rekabet edebilecek düzeyde olacağını öne sürdü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Ekonomist açıkladı: TCMB faiz artırırsa dolar 25 TL’ye gerileyebilir!
ABD işsizlik maaşı verilerini açıkladı
İşte ikinci elde kapış kapış giden markalar!
Emekliler için yeni bir sıkıntı daha başladı: O yasak tüm illerde uygulanacak!
Yüzde 100 zamlanan bir damacana su 100 liraya ulaştı!