İslamcı medya 'din istismarı pazarı' dedi: Cennet senin kıllı ellerinde mi be!

Nakşibendi İsmailağa Tarikatı ile Nurcu Uşşaki Tarikatı liderleri arasında geçtiğimiz hafta yeni gelişmeler yaşanmıştı. İsmailağa'nın Hocalarından Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'yle, Uşşaki Tarikatı...

Nakşibendi İsmailağa Tarikatı ile Nurcu Uşşaki Tarikatı liderleri arasında geçtiğimiz hafta yeni gelişmeler yaşanmıştı. İsmailağa'nın Hocalarından Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'yle, Uşşaki Tarikatı Lideri Fatih Nurullah, yaptıkları açıklamalarla birbirlerini hedef almıştı.

Hükümete yakın Yeni Şafak gazetesi yazarı İsmail Kılıçarslan ise bugünkü köşesinde, Cübbeli'ye ve Nurullah'a sitem etti. "Dinimizle, dini duygularımızla fütursuzca, insafsızca, vicdansızca oynuyorlar" diyen Kılıçarslan,"Güya biri Ehli Beyt’i savunuyor, güya diğeri de Efendimiz(sav)’in tüm sahabelerini sevmemiz gerektiğini" diye belirtti.

Kılıçarslan, Cübbeli'ye ve Fatih Nurullah'a seslenerek, "İnsanları dinden soğutmaktan, uzaklaştırmaktan başka hiçbir şeye hizmet etmiyorsunuz" dedi.

Laikliğin silindiği Türkiye'de at oynatıyorlar: Tarikatlar birbirine girdi

Kılıçarslan, Fatih Nurullah için, "'Elimi öpen cennete gidiyor' diyor. Cennet o kadar mı düştü ayağa? Efendimiz(sav)’in değil kızının, kendisinin dahi gireceğinden emin olmadığı cennet senin kıllı ellerinde mi be" derken, Cübbeli için ise, "Fetoş’a toz kondurmayan bu adam, Mehmet Görmez Hoca’ya ağız dolusu sövmedi mi yahu? Hepimiz mi yutacağız dilimizi" dedi.

Kılıçarslan, "Ülkemiz, giderek bir 'din istismarı pazar'ına dönüşmektedir" diye belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

GKN Kargo iflas bayrağını çekti: Futbol kulüplerine sponsor oluyordu!
Bedelli askerlik ücretlerine zam geliyor! Tüm tahminler dudak uçuklatıyor
'Düşman Refah operasyonunu gerçekleştirirse müzakereler durdurulur!
CHP lideri Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 10 bin liralık hediye
İran'dan İngiliz bakanın da dahil olduğu yaptırım listesi gündemde