İsmail Amca'nın Pankartı Sosyal Medyayı Salladı: Taraftarlar Kızacak!

Trabzon'un Ortahisar ilçesi Faroz Mahallesi'nde yaşayan 68 yaşındaki İsmail Özçilingir, evinin önüne sürekli çöp atılmasına karşı ilginç bir çözüm buldu. Haberin detayları...

Trabzon'un Ortahisar ilçesi Faroz Mahallesi'nde yaşayan 68 yaşındaki İsmail Özçilingir, evinin önüne sürekli çöp atılmasına karşı ilginç bir çözüm buldu. Özçilingir, bina önüne "Buraya çöp atan Galatasaraylı olsun" ve "Çöp atan Fenerli olsun" yazılı pankartlar astı. Bu yaratıcı yöntemle, çöp probleminin büyük ölçüde çözüldüğünü belirten Özçilingir, artık kimsenin bina önüne çöp atmadığını ifade etti.

SORUNU KÖKTEN ÇÖZDÜ


Özçilingir, "Buraya gelen yabancı kiracılar çöplerini devamlı buraya atıyordu. Bu durumdan dolayı uyku uyuyamıyorduk. Trabzon halkı Fenerbahçe'yi ve Galatasaray'ı sevmez. Bu pankartları asarak çöp sorununu çözdüm" dedi. Trabzonsporlu olduğunu vurgulayan Özçilingir, mahalle sakinlerinin de bu durumdan memnun olduğunu ve artık kimsenin çöp atmadığını ifade etti.

MAHALLELİLERDEN DESTEK


Mahalle sakinlerinden Adnan Hacıöz ise, "Yan tarafta bir dükkanım var. Bu pankartların olduğu yer, öncesinden mahalle sakinlerinin çöplerini attığı bir yerdi. Çok pislik oluyordu. İsmail abi pankartları astıktan sonra çöplerden, kokudan ve pislikten tamamen kurtulduk" şeklinde konuştu. İsmail Özçilingir'in bu sıra dışı çözümü, sadece çöp sorununu çözmekle kalmadı, aynı zamanda mahalledeki komşuluk ilişkilerini de güçlendirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.