İsmail Kahraman, CHP'nin '2018 Adalet Yılı olsun' teklifini reddetti!

TBMM Başkanlığı, CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun 2018 Yılının Adalet Yılı İlan Edilmesine Dair Kanun Teklifini geri gönderdi.TBMM Başkanı İsmail Kahraman imzasıyla gönderilen yazıda, 2018 Yılının Adalet...

TBMM Başkanlığı, CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun 2018 Yılının Adalet Yılı İlan Edilmesine Dair Kanun Teklifini geri gönderdi.

TBMM Başkanı İsmail Kahraman imzasıyla gönderilen yazıda, 2018 Yılının Adalet Yılı İlan Edilmesine Dair Kanun Teklifinin incelendiği belirtilerek, şöyle denildi:

“TBMM İçtüzüğünün 67. Maddesinde Başkanlığa gelen yazı ve önergelerde kaba ve yaralayıcı sözlerin varlığı halinde söz konusu yazı veya önergenin düzeltilmesi için sahibine geri verilmesi öngörülmüştür.

Kanun teklifinizin genel gerekçesinde yer alan ''AKP tarafından yıllarca devletin bütün kadrolarına yerleştirilen, maddi ve maddi kaynakları ile büyütülen FETÖ…’ ve ''… ancak tehlikenin geçtiğini fark edince eski fabrika ayarlarına dönerek kendi darbesini 20 Temmuz’da ilan ettiği OHAL ile gerçekleştirmiştir'' şeklindeki ifadeler TBMM İçtüğüzünün 67. Maddesi kapsamında görüldüğünden gereken düzeltmelerin yapılması için tarafınıza geri verilmiştir.''

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

2024 Bedelli Askerlik Ücretinde Zam Beklentisi: Başvurmayanlar 6 Ay Sonra Daha Fazla Ödeyecek!
Türkiye'nin Medya Özgürlüğü Durumu Endişe Verici: RSF 2024 Raporu
Kahramanmaraş Depremi Davası: Yıkılan Blokta 103 Kişinin Ölümüyle İlgili Duruşma Ertelendi
Ali Yerlikaya, 1 Mayıs sonrası yapılan ev baskınlarının görüntülerini paylaştı
New York’ta Rıza Sarraf ve Halkbank aleyhine açılan tazminat davası beklemeye alındı