İsmail Kartal'dan Djiku açıklaması geldi

Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalinde karşılaşacakları Olympiakos maçı öncesinde şu ifadeleri kullandı: "Djiku, bugünkü antrenmanda çok iyi bir durumda görünüyordu. Durumu bu akşamki antrenmanda tekrar değerlendireceğiz.

Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal ve futbolcusu Dusan Tadic, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanşı öncesi açıklamalarda bulundu.


''TURU ATLAMAK İSTİYORUZ"

İsmail Kartal, "Taraftarımızla birlikte yarı finale çıkmak istiyoruz. Oyuncularımızla toplantılarımızı ve antrenmanlarımızı yaptık. İlk maçı 3-2 kaybettik, ancak yarın muhteşem taraftarımızın önünde yarı finale çıkmak için oynayacağız. Olympiakos iyi bir takım ama biz de öyleyiz. Taraftarımızın bize vereceği destekle rakibimizi yenerek yarı finale adımımızı atmak istiyoruz." dedi.

Kartal ayrıca, "Djiku'nun durumu çok iyi, bu akşamki antrenmanda durumunu göreceğiz. Yarınki maçta oynayabilir. Her oyuncumuz bizim için değerli, bu akşam değerlendirme yapacağız." şeklinde ekledi.

Ayrıca, Kartal, sakatlıklar konusunda, "Tadic'in 50 maça çıkması ve önemli maçlarda oynaması büyük bir onur. Bizim her anlamda rakibimizden daha iyi olduğumuzu göstermemiz gerekiyor. Turu atlamak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Dusan Tadic ise, "Turu atlamak istiyoruz. Taraftarlarımızın önünde iyi bir sonuç almak istiyoruz. Zor bir maç olacağını düşünüyorum. İlk maçta hatalar yaptık, bu hataları tekrarlamamak istiyoruz. Taraftarlarımızın desteğiyle başarabileceğimize inanıyorum." dedi.

Fenerbahçe - Olympiakos maçı yarın saat 22.00'de TV8'den şifresiz yayınlanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Ahu Tuğba'dan Sevenlerini Üzecek Açıklama Peş Peşe!
Dilan Polat'ın Cezaevi Kabusu Adli Tıp'a Taşındı: Tahliye Yolunda mı?
İran’da cumhurbaşkanlığı seçimi tarihi belli oldu!
Milyonlarca sürücü ve adaylarını ilgilendiriyor: Uyku apnesi iddiasına resmi açıklama geldi
Erdoğan Türkiye'yi bekleyen en büyük tehlikeyi açıkladı: Ne deprem, ne enflasyon, ne terör!