İsmail Kartal'dan Kayserispor maçı sonrası kırmızı kart açıklaması: "Nasıl oldu, niçin oldu..."

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Kayserispor'u 4-3'lük skorla geçmeyi başardı. Mücadele sonrasında teknik direktör İsmail Kartal, maçı değerlendirdi ve öne çıkan kırmızı kart pozisyonlarına dikkat çekti.

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Kayserispor'u 4-3 mağlup ederek galibiyetle ayrıldı. Teknik direktör İsmail Kartal, maç sonrası değerlendirmelerde bulundu.

KARTAL: KOLAY GOL YEDİK, GALİBİYET GÜZEL AMA...

Maçın ardından konuşan İsmail Kartal, kolay goller yemelerine rağmen galip geldikleri için memnun olduklarını belirtti. 2-0 öne geçtikten sonra basit hatalardan goller yediklerini ifade eden Kartal, "Maça iyi hazırlandık. 2-0 öne geçtik, 2-0'dan sonra 3-4'ü bulup 3 puanı alabilirdik. Devre biterken savunmada anlaşmazlık oldu, 2-1. İkinci yarı 3-1 yaptık, kendi basit hatalarımızdan goller yedik. Böyle basit goller yememeliyiz. 3-3 olunca, ortam da gerildi. Sonucunda 4-3 kazandık, galibiyet güzel fakat bu kadar kolay gol yememeliyiz." dedi.

FRED VE MERT HAKAN'A KIRMIZI KART: "HASARLI BİR GALİBİYET"

Uzatma dakikalarında Fred ve Mert Hakan Yandaş'ın kırmızı kart görmesiyle ilgili olarak İsmail Kartal, "3 puan aldık ama biraz hasarlı oldu. 3 puan aldık ama biraz hasarlı oldu. Kırmızı kartlar var. Bunlar nasıl oldu, niçin oldu, daha detaylı konuşmadım oyuncularla. Hafta sonu oynayacağımız Galatasaray derbisine en iyi şekilde hazırlanacağız." şeklinde konuştu. Hafta sonu oynanacak Galatasaray derbisi öncesi takımı en iyi şekilde hazırlayacaklarını belirtti ve galibiyetin biraz hasarlı olduğunu ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Ali Koç, imzaları Yüksek Divan Kurulu'na teslim etti ve seçimler için mesaj verdi
Beşiktaş, 18 milyon euroluk gol makinesi transferi için hazırlıklara başladı!
Rasim Ozan Kütahyalı haklı!
Galatasaray sahasında galip gelmeyi başardı!
Serdar Ali Çelikler derbide olacakları ifşa etti!