İsmail Kartal'dan Olympiakos karşılaşmasından önce konuşma!

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, açıklamaları ile gündem oldu! Olympiakos maçı öncesi açıklamalarda bulunarak, değerlendirme yaptı! Kartal, Djiku'nun Olympiakos maçında oynayabileceğini ima etti..

İsmail Kartal, Olympiakos ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

İsmail Kartal, maçla ilgili şunları söyledi: "Oyuncularımızla toplantılar ve antrenmanlar yaptık. 3-2 mağlup olduktan sonra evimize döndük. Yarın maça ilişkin açıklamalarda bulunduk. Yarı finalde büyük taraftarımız önünde oynayacağız. Analizinize göre rakibimizin kaliteli oyuncuları var ve biz de iyi bir takımız. Taraftarlarımızın enerjisi ve güçlü bir oyunla yarı finale çıkıp yarı finale çıkmak istiyoruz." dedi.

"DJIKU ÇOK İYİ DURUMDA"

Djiku'nun son durumunu paylaşan Kartal, şöyle konuştu: "Djiku'nun durumu çok iyi. Bugün bakalım yarın oynayabilir. Djiku'nun oynayıp oynamayacağı henüz belli değil. Bu gece karar vereceğiz. Kendisi çok kaliteli bir oyuncu. Maç sırasında metatars kemiğini kırıyor ve maçın bu şekilde biteceğini bilmiyor. Kendine çok güvenen bir oyuncu. Kendisi çok değerli bir oyuncu. Bu akşam izleyip değerlendireceğiz." dedi.

"TARAFTAR DESTEĞİ ÇOK ÖNEMLİ"


Taraftar desteğiyle ilgili soru üzerine İsmail Kartal şunları söyledi: "Taraftarlarımızın bizi başından sonuna kadar destekleyeceğine inanıyoruz. yarınki maçtan. Bu destekle performansın artacağını biliyoruz. Bunu kanıtlamak için taraftar desteği çok önemli. Yunanistan'da maça iyi başladık ama kazanmak istediğimizde kişisel hatalardan dolayı vazgeçtik. Yarınki maçı bu tür hatalar yapmadan karakterimizi yansıtarak bitirmek istiyoruz."

"LİG BİTMEDEN BİZE DÖNEBİLİR"


Jayden Oosterwolde'nin sahaya dönüşü sorulduğunda İsmail Kartal şunları söyledi: " Şu anda oldukça iyi durumda ve oldukça güçlü bir kas yapısına sahip. Beklediğimizden daha iyi bir şekilde aramıza dönebileceğine inanıyoruz. "Lig bitmeden bize katılabileceğini düşünüyoruz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Kenan Yıldız, Juventus’un geri döndü! Farkını gösterdi!
Juventus, Kenan Yıldız'ın golüyle dalgalandı!
Çorum FK’dan hakem kararlarına büyük veto!
Juventus'da Kenan Yıldız rüzgarı esmeye devam ediyor
Beşiktaş'ta İstifa! Beşiktaş Sarsıldı!