İsmail Kartal'dan! 'Sen bizimle dalga mı geçiyorsun?'

Deplasmanda konuk olduğu Sivasspor ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'de gerginlik! İsmail Kartal'ın açıklamaları sarı-lacivertli taraftarların tepkisini toplamaya yetti! Fenerbahçe kulübü teknik direktörü sert açıklama yaptı!

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında konuk ekip Sivasspor ile 2-2 berabere kaldıkları maçta ağır sakatlık geçiren F.Bahçe'de İsmail Kartal'ın açıklamaları sarı lacivertli camiada tepkiye neden oldu. Şampiyonada kırmızı-beyazlı rakipleriyle 2-2 berabere kalan F.Bahçe büyük bir darbe aldı. 2013-2014 sezonundan sonra şampiyonluk özlemine bu sezon sonunda son vermek isteyen sarı-lacivertli ekip, bu beraberlikle lider Galatasaray'ın 4 puan gerisinde kaldı.


Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan İsmail Kartal, Maçta yaptığı açıklamalarla sarı-lacivertli taraftarların tepkisi dikkat çekti. Kartal'ın bu sözlerine sosyal medyadan pek çok taraftar "şaka mı yapıyorsun?" şeklinde yanıt verdi. sözleriyle yanıt verdi.

"SKOR FARKI PLANLANMADI"

Skor farkının açılmadığını iddia eden Kartal, açıklamasına şu ifadeleri ekledi:

"Sonunda sonuca geldik Son haftalarda rakibimiz de 3 puan aldı. Bugün çok iyi savunma yaptılar ve çok kapattılar. Kapalı savunma karşısında zorlandık ama 2 gol atmayı başardık. Maç berabere bitti. Oyuncularıma güvenim tam. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Oyuncularımın birçok karakteri var. Daha bitmedi. 5 maç kaldı. Maç son dakikada penaltı atışlarıyla berabere sonuçlandı. Bizi çok üzdü. Biz de baktık, dışarıdan destek alan yorumcular yaşananlara baktığında şampiyonluk için oynayan takımın işinin çok zor olduğunu gördük. Taraftarlarımızın bunu bilmesi gerekiyor. Biz vazgeçmedik. Oyuncularıma güveniyorum. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Devam eden 5 maç var. Biz hâlâ taraftarın bizi affetmesini ve 5 maçın 5'ini kazanarak şampiyon olmasını sağlamaya çalışıyoruz. Henüz bir şey kaybetmedik.

Bunu konuşmuyoruz. Puanların arttığını düşünmüyoruz. "Hedefimiz 5 maçın 5'ini kazanıp şampiyon olmak"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.