İsmail Kartal'tan net o sözler! 'Güçlü oyunla yarı finale çıkmak istiyoruz'!

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, net konuştu! Olympiakos maçından önce açıklama yapan direktör, net sözler söyledi. Kartal Djiku’nun durumunun iyi olduğunu belirtti. Kesin oynayıp oynamayacağına yarın karar verileceğini belirten Kartal ayrıca taraftarlara destek çağrısı..

Kartal şunları söyledi: "Görüşmelerimizi yaptık. ve antrenmanda oyuncular ilk mağlubiyetin ardından evlerine 3-2 döndü. Taraftarlarımız önünde yarı finale çıkmak için yaptığınız analize göre rakiplerimiz Olympiakos da iyi bir takım. Taraftarlarımızın enerjisi ve güçlü bir oyunla yarı finale çıkıp yarı finale yükselmek istiyoruz."

Djiku'nun son durumunu paylaşan Kartal, şöyle konuştu: : "Djiku'nun durumu çok iyi. Bugün bakalım yarın oynayabilir. Djiku'nun oynayıp oynamayacağı henüz belli değil. Bu gece karar vereceğiz. Kendisi çok kaliteli bir oyuncu. Maç sırasında metatars kemiğini kırıyor ve maçın bu şekilde biteceğini bilmiyor. Kendine çok güvenen bir oyuncu. Kendisi çok değerli bir oyuncu. "Bu akşam bakıp bir değerlendirme yapacağız." Açıklama yaptı.

"TARAFTAR DESTEĞİ ÇOK ÖNEMLİ"


Taraftar desteğiyle ilgili soruyu yanıtlayan İsmail Kartal, şunları söyledi: "Yıl başından yarınki maçın sonuna kadar taraftarımızın bizi destekleyeceğine inanıyoruz. Bu destekle performansın artacağını bilin. Bunu kanıtlamak için taraftar desteği çok önemli. Yunanistan'da iyi başladık ama kazanmak istediğimizde kişisel hatalardan dolayı vazgeçtik. Yarınki maçı bu tür hatalar yapmadan, karakterimizi yansıtarak bitirmek istiyoruz."

Jayden Oosterwolde'un sahaya dönüşü sorulduğunda İsmail Kartal şunları söyledi: " Şu anda oldukça iyi durumda, oldukça güçlü bir kas yapısına sahip. Beklediğimizden daha iyi bir şekilde aramıza dönebileceğine inanıyoruz. "Lig bitmeden aramıza katılabileceğine inanıyoruz." dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Olympiakos maçı öncesi basın toplantısında konuştu. Kartal, Djiku'yla her şeyin yolunda olduğunu ancak oynayıp oynamayacağına yarın karar verileceğini söyledi. Kartal, taraftarlarından da destek istedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Finale Yaklaşan İnci Taneleri Dizisinde Sürpriz Gelişmeler Sızdırıldı! Seyirciler Ters Köşe Olacak!
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında bir komiser daha gözaltına alındı
Erdoğan'dan Müjde: Bir Ülkeye Vize Muafiyeti Getirildi!
Mart Ayında Türkiye'de Tarım-GFE Endeksi Büyük Artış Gösterdi
Gaziosmanpaşa'daki Motosiklet Kazasında Şüpheliler Yakalandı: İçişleri Bakanı Tebrik Etti