İsmail Küçükkaya'dan Erken Seçim Bombası! 14 Mayıs'ı 10 Ay Önceden Bilmişti!

Gazeteci İsmail Küçükkaya, siyaset gündemini sarsacak yeni bir tahminle erken seçim tarihini açıkladı. Halk TV’de paylaştığı bilgilere göre, seçim 2026 sonbaharında yapılacak. İşte tüm ayrıntılar ve tahminin perde arkası…

14 Mayıs 2023 seçimlerini aylar öncesinden doğru tahmin eden İsmail Küçükkaya, olası bir erken seçim hakkında çarpıcı bir iddiada bulundu. Halk TV'de yayınlanan "Yeni Bir Sabah" programında konuşan Küçükkaya, 2026 sonbaharında bir erken seçim hazırlığı yapıldığını öne sürdü.

ERKEN SEÇIM 2026 SONBAHARINDA OLABILIR

Programda, "Yazın bir kenara" diyerek iddiasını güçlendiren Küçükkaya, Ankara kulislerinden edindiği bilgilere göre her iki siyasi kanadın da 2026 sonbaharında bir erken seçim için hazırlık yaptığını belirtti. Küçükkaya, "Eğer izlenimlerim doğruysa, ki 14 Mayıs seçimlerinde de aynı izlenimlerle doğru tahminlerde bulunmuştum, Ankara’da iki taraf da erken seçim için hazırlık yapıyor. Bu süreçte Cumhurbaşkanının yeniden aday olması sağlanacak ve CHP’nin Özgür Özel tarafı da bu kararı destekleyecek" dedi.

İsmail Küçükkaya, 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimini 10 ay önceden doğru tahmin ederek sosyal medya hesaplarından paylaşmıştı..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.