İsmail Saymaz: AKP’nin tabanı daralıyor

Tuncay Mollaveisoğlu’nun sunduğu Anında Manşet programına katılan gazeteci İsmail Saymaz, AKP’nin tabanının daraldığı değerlendirmesini yaptı. Saymaz seçime yakın bir tarihte Saadet Partisi’nin Cumhur İttifakına katılabileceğini söyledi.

Cumhur İttifakı’nın anketlerde oy oranlarının düşmesini değerlendiren İsmail Saymaz, vatandaşın ertesi sabah işe nasıl gideceğini düşündüğünü bu sebeple de kimsenin 5 yıl sonraki ay seyahatini düşünmediğini söyledi.

Saymaz, “AKP’nin tabanı daralıyor. Onu bu güne kadar ayakta tutan söylem de iktidarda kalmasını sağlayamıyor” dedi. Kobilere ve işçi sınıfına dikkat çeken Saymaz, pandemi sebebiyle kobilerin yaşadığı sıkıntıları da tekrar etti ve bunun da AKP’ye etkisinin olacağının altını çizdi.

SAADET PARTİSİ İTTİFAK DEĞİŞTİRİR Mİ?

Saymaz, Cumhur İttifakı’nın hamlelerini değerlendirdi ve Saadet Partisi’ni ittifak bloğuna katmak için yaptıkları hamleden sonuç alacakları değerlendirmesinde bulundu. Saymaz, “Seçime yakın bir tarihte Saadet Partisi bloğunu değiştirebilir ve Cumhur İttifakı’na katılabilir” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

“Meral Hanım’a bir kez daha sağlık ve mutluluklar diliyorum”
"İsrafın kaynağı olanlar israfı durduramazlar"
Başkan Ertemur 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı yayımladı
Belediye başkanlarımıza AK Parti'ye geçmeleri için baskı yapılıyor
Erdoğan, Özel’le buluşmadan Bahçeli’ye danıştı; perde arkası hareketli