İsmail Saymaz, D&R’a tepki gösterdi: Umarım, bu bir hatadır, bir yasaklama girişimi değildir

İsmail Saymaz, D&R’a tepki gösterdi: Umarım, bu bir hatadır, bir yasaklama girişimi değildir

Gazeteci İsmail Saymaz, yeni çıkan ve sahte şeyhlerle ilgili olan 'Şehvetiye Tarikatı' adlı kitabının bazı D&R'larda satılmadığı duyumunu aldığını söyledi.

Şehvetiye Tarikatı, kısa yoldan servet edinme hırsının ve bastırılmış cinsel arzuların dinî inançlar temelinde kışkırtılıp kullanıldığı 6 sahte şeyhi anlatıyor. Saymaz'ın tarikat - cemaat ekseninde yazdığı kitabın D&R'larda satılmadığı kitabı soranlara da "İsmail Saymaz kitabı satmıyoruz" denildiği iddia edildi. İddialara dair Saymaz Twitter'dan bir paylaşım yaptı.

Saymaz şunları kaydetti: "Bazı DR kitabevlerinde “Şehvetiye Tarikatı” adlı kitabımın satılmadığı, kitabı soranlara 'İsmail Saymaz kitabı satmıyoruz' yanıtı verildiği, 'stokta kalmadı' denildiğini duyuyorum. Umarım, bu bir hatadır. Umarım, bir yasaklama girişimi değildir."

D&R YETKİLİLERİ YAYINEVİMİZİ ARADI

Saymaz Twitter'daki açıklamasının ardından D&R yetkililerinin yayınevini aradığını ve eksikliklerin giderileceğini açıkladıklarını aktardı. Saymaz şunları kaydetti: "DR yetkilileri yayınevimizi aradı. 'Şehvetiye Tarikatı' adlı kitabımla ilgili hiçbir sorun olmadığını, bayram tatili nedeniyle bazı şubelere kitabın ulaştırılamadığını, yarından itibaren eksikliklerin giderileceğini belirttiler. DR yetkililerine bilgilendirme için teşekkür ederim."

{{unknown}}

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 16 bin 170'e ulaştı
Felakette ikinci gün
Can kaybı 912'ye yükseldi
Can kaybı 912'ye yükseldi
Şanlıurfa-Diyarbakır yolu yine kapatıldı