İsmail Saymaz son dakika duyurdu: Muharrem İnce’ye “partide kal” demek için gidiyorlar

Muharrem İnce konusundaki son dakika haberini Gazeteci İsmail Saymaz duyurdu. CHP'nin eski Genel Başkanları İnce için yola çıktılar...

Muharrem İnce konusundaki son dakika haberini Gazeteci İsmail Saymaz duyurdu. CHP'nin eski Genel Başkanları İnce için yola çıktılar...

Eski Genel Başkanların Muharrem İnce ile görüşeceğini aktaran İsmail Saymaz "Önceki gün Kılıçdaroğlu ile görüşen eski CHP ve SHP genel başkanları Hikmet Çetin ve Murat Karayalçın, bugün saat 17’de Ankara’da Muharrem İnce ile buluşacak. Çetin bana şunları söyledi: “Görüşmeyi biz istedik. İnce’ye ‘Ayrılma, partide kal, mücadeleni partide sürdür’ diyeceğiz.”" dedi. İşte İsmail Saymaz'ın paylaşımı: 

 

 

Eski Genel Başkanlar önceki günde Ankara'da Kılıçdaroğlu ile bir araya gelmişlerdi. Baykal ise İnce'nin partiden ayrılmasına müsaade etmeyeceklerini açıklamıştı.

  İnce: Perşembe'ye kadar bekleyin!

CHP'den ayrılıp parti kuracağı iddia edilen Muharrem İnce, Ankara'ya yola çıkmadan önce yaptığı açıklamada "Ankara'ya gidiyorum. Perşembe sabahı açıklama yapacağım. Perşembeye kadar bekleyin. Şimdi yola çıkıyorum" ifadesini kullandı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

"Atatürk’ün partisini iktidara taşıma sorumluluğumuz var"
İletişim Başkanlığı, mart ayında tarihinin rekorunu kırdı
Memleket Partisi'nde genel merkez ve otobüs boşaltıldı
Kadının Statüsü Genel Müdürü görevden alındı
Normalleşme umut verdi ama bir şey çıkmadı