İsmail Saymaz, Süleyman Soylu ile katıldığı canlı yayının perde arkasını anlattı!

Gazeteci İsmail Saymaz KRT TV ekranlarında yayımlanan Şimdiki Zaman'da, Süleyman Soylu'nun katıldığı Habertürk canlı yayınını anlattı. Saymaz, Soylu'nun hiçbir soruya cevap vermediğini anlattı.

Gazeteci İsmail Saymaz KRT TV ekranlarında yayımlanan Şimdiki Zaman'da, Süleyman Soylu'nun katıldığı Habertürk canlı yayınını anlattı. Saymaz, Soylu'nun hiçbir soruya cevap vermediğini anlattı.

KRT TV ekranlarında her salı Gürkan Hacır moderatörlüğünde ekrana gelen "Şimdiki Zaman"da bu hafta gazeteciler Barış Yarkadaş, İsmail Saymaz, Zafer Arapkirli ve Uğur Dündar konuk oldu.

Dün akşam Habertürk ekranlarında yayımlanan ve Süleyman Soylu'nun katıldığı "Açık ve Net"te konuk olarak bulunan İsmail Saymaz programa katılma sürecini ve programda yaşananları anlattı.

Saymaz, Süleyman Soylu'ya her sorunun sorulduğunu ancak Soylu'nun hiçbir soruya cevap vermediğini ifade etti. Söz konusu yayını kabul etmesini ise "AKP'nin muhalif medyaya uyguladığı ambargoyu delmek için bir adım olarak değerlendirdiğim için kabul ettim." diyerek açıkladı.

Saymaz, Habertürk'te yayımlanan programın formatının yanlış olduğunu ifade ederken soru sormak için 4 gazeteci çağrılmasının gereksiz olduğunu da belirtti.

Saymaz "Sayın Bakan Demirel geleneğinden geldiği için bütün soruları alıp cevap vermedi. Bakanın söz hakkı sınırlı olmalıydı." diyerek sözlerini sürdürdü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Tesla'ya otomatik pilot soruşturması gündemde
Yeni Skoda Kodiaq Türkiye'yi sarsmaya geliyor! Satış tarihi açıklandı
Sitelerde araç şarj istasyonu kurdurmak isteyenler dikkat! Merak edilen soru yanıt buldu
Yeni Tesla Model 3 Performance resmen tanıtıldı: Adeta hız fırtınası!
Range Rover yerine bunu alın! Jeep’in 2 milyon satan aracı Türkiye’de!