İsmail Saymaz, Turgut Altınok ve Murat Kurum hakkında dikkat çeken yorumlarda bulundu

Gazeteci İsmail Saymaz, Halk TV'deki Yeni Bir Sabah programında Gözde Şeker'in sunduğu programda, Murat Kurum'un bakanlık görevine atanmasını ironik bir dille eleştirdi.

Gazeteci İsmail Saymaz, Halk TV'deki Yeni Bir Sabah programında Gözde Şeker'in sunduğu programda, Murat Kurum'un bakanlık görevine atanmasını ironik bir dille eleştirdi.

Gazeteci İsmail Saymaz, Halk TV'de Gözde Şeker'in sunduğu Yeni Bir Sabah programında, AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Murat Kurum'un tekrar Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na atanmasını ironik bir dille eleştirdi. Saymaz, ABB başkan adayı Turgut Altınok'un gayrimenkullerine gönderme yaparak "İstanbul adayını ödüllendirdiniz, Ankara'da Turgut Altınok'un ne günahı var? Hiç değilse ben onu TOKİ'nin başına koyardım, çünkü kendisinin emlak sayısı, TOKİ kadar var," şeklinde bir yorumda bulunmuş oldu.

AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Murat Kurum, yerel seçimlerde büyük bir yenilgi almıştı. Ancak bu ağır yenilgiye rağmen Kurum, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı görevine getirilerek adeta ödüllendirildi.

Gazeteci İsmail Saymaz da bu durumu ironik bir dille eleştirerek çarpıcı bir tespitte bulundu.

"EMLAK SAYISI TOKİ KADAR VAR"

Saymaz, AKP'nin başarısızlığı ödüllendirdiğine dikkat çekerek, "İstanbul adayını ödüllendirdiniz, Ankara'da Turgut Altınok'un ne günahı var?

Hiç değilse ben onu TOKİ'nin başına koyardım, çünkü kendisinin emlak sayısı, TOKİ kadar var." ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.