İsmail Saymaz yazdı: AK Parti iktidarı yokluğu varlık, açlığı tokluk gibi göstermek için vatandaşları tehdit e

“AK Parti iktidarı yokluğu varlık, açlığı tokluk gibi göstermek için vatandaşları tehdit ediyor. Dün eve ekmek götüremeyen minibüsçü, bugün kameraların önüne geçirilerek, ‘O bir espriydi’ demek zorunda bırakılıyor''

Saymaz, “AK Parti iktidarı yokluğu varlık, açlığı tokluk gibi göstermek için vatandaşları tehdit ediyor” dedi.

Saymaz Halk TV'deki bugünkü yazısında, Cumhurbaşkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Malatya ziyaretinde Minibüsçüler ve Umumi Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce’nin "Evimize ekmek götüremiyoruz" çıkışı sonrasında Anadolu Ajansı’na verdiği “Eve ekmek götüremiyoruz' cümlesini mecazi olarak kullandım” açıklamasını hatırlattı. Saymaz ayrıca, Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkanvekili Mahir Ünal'a konuşma yaptığı sırada “AK Partiliyim, esas meselemiz işsizlik, açım” diye seslendikten sonra apar topar salondan çıkarılan çiftçi Ali Avcı’nın, sonrasında AA’ya verdiği röportajın kesilip biçildiğini söyledi.

“AK Parti iktidarı yokluğu varlık, açlığı tokluk gibi göstermek için vatandaşları tehdit ediyor. Dün eve ekmek götüremeyen minibüsçü, bugün kameraların önüne geçirilerek, ‘O bir espriydi’ demek zorunda bırakılıyor. ‘Açım’ diye feveran eden kadın, valinin huzuruna çekilip Erdoğan'a dua ettiriliyor. İşsizlikten yakınan bir çiftçi Mahir Ünal'ın montaj operasyonuna uğruyor” diyn Saymaz şunları kaydetti:

“Ak-trollerin ahlaktan ve haysiyetten ne denli uzak olduklarını ortalığa döken Ünal'ın 'Yeşil Top' kampanyası gibi, bu zorbalıklar da gizli kalmıyor ve kalmayacak. Dedim ya... Vatandaşın iki farklı görüşü var. Bugünlerde resmi görüşünü açıklamaya mecbur edilenler, yarın sandık başında şahsi görüşünü açıklayacak.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Ankara'nın 40 senedir bitmeyen oteli satıldı: Yeni sahibi çok tanıdık bir isim!
Sadece o şehirde bulunuyor, ‘Osmanlı domatesi’ deniyor: 22 çeşidi 250 bin tane bulunuyor!
129 senedir şifa dağıtıyor fakat kimse bilmiyor! Dünyanın en şifalı suyu oradan fışkırıyor
Hatay’da hak sahipliği itirazları için 15 gün süre tanındı
Modanın odağı: Met Gala gecesi heyecanı! Birbirinden ünlü markalar göz kamaştıracak!