İsmail Yüksek korkuttu! Son durumu nasıl?

Çekya maçının peşinden konuşan İsmail Yüksek sakatlığı ile ilgili son durumunu söyledi. Türkiye ile Çekya karşılaşmasında sakatlığı ile gündeme geldi. İsmail yüksek taraftarı oldukça fazla korkutmuş oldu..

Milli takımın genç yıldızı İsmail Yüksek, sakatlığının ardından ilk kez forma giydiği Çek Cumhuriyeti karşılaşmasını anlattı.

İşte açıklamaları:

"Çok mutluyuz. Sahadaki sevincimizden de belliydi. Gruptan en son 2008 yılında ayrılmıştık. Bu nesil yine yaptı İlk hedefimiz gruptan çıkmaktı. Biz çok iyi bir takımız. Hak ettiğimizi aldığımıza inanıyorum. Bu takım başından beri kazandı. Gruptan çıkmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şimdi yarın başlayacak Avusturya maçına odaklanmalıyız. Şimdiki hedefimiz Avusturya'yı ortadan kaldırmak."

"Şu anda çok yoruldum. 60 dakikamı aldı. Neredeyse iki aydır neredeyse 60 dakika oynamadım. Zaman zaman acı çeksem de dayanmaya çalıştım. Kazanırsanız o acıları yaşamazsınız."

"Hedefimiz tabii ki orada da çeyrek finale çıkmak. Çok iyi hazırlanıyoruz. Ekip zaten biliyor. Son maçta kötü bir yenilgi yaşadık. Bu sefer olacağını sanmıyorum. Bu sefer daha güçlüyüz. Umarım kazanan biz oluruz.".

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.