İsmailağa Cemaati, afet bölgesine gönderilmek üzere çadır başına 15 bin lira istedi

Depremin vurduğu 10 ile birçok kurum, kuruluş ve topluluklar bağış kampanyası başlatırken İsmailağa Cemaati de çadır kent kuracağını duyurdu.

Depremzedeler için düzenlenen tüm yardım çağrılarında herhangi bir ücret belirlenmezken İsmailağa bir çadır için 15 bin lira bağış talep etti.

Türkiye'de 10 ili sarsan deprem felaketinde arama-kurtarma çalışmaları sürüyor. Hala birçok noktaya arama-kurtarma ekibi gitmezken evleri yıkılan depremzedeler de sokaklar da kalıyor. Deprem bölgesine kurulan çadırlar yetersiz kalırken ihtiyaç listelerinin içinde başlıca taleplerin arasında çadır yer alıyor. 

Birçok kurum ve kuruluştan yardımlar gelmeye devam etse de hala birçok depremzedenin barınacak çadıra ihtiyacı var. İsmailağa Cemaati da depremzedelere yardım bağışı yapacağını açıkladı. Twitter hesabından yapılan paylaşımda "Afet bölgesine İsmailağa Çadır Kenti kuruyoruz" ilanı yer aldı. 

İsmailağa çadır kenti için yapılacak bağışa değer de biçti. "İsmail Çadır Kenti" için cemaat 15 bin lira bağış istedi. Çadırın içinde halı, ısıtıcı ve battaniyenin de yer alacağını notunu düştü. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

68. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Kazanan İsveç Oldu!
Ayşe Ateş eşi Sinan Ateş'in neden suikaste uğradığını ilk kez açıkladı
Vatandaşa kötü haber: Zam dalgası geliyor! Elektrik, doğal gaz, köprü ve otoyollara zam kapıda!
Sydney Sweeney, Christy Martin'in Ayak İzlerini Takip Edecek: Yeni Film Projesi!
Ankara Kalesi'nin Restorasyon Çalışmaları Havadan Görüntülendi