İsmet İnönü''ye çirkin iftira!

Nilhan Osmanoğlu, hiçbir belge göstermeden, İsmet İnönü’nün Abdülhamid’in Fransa’da yaşayan eşi ile görüştüğünü ve bu sırada mücevherlerini alarak Türkiye’ye getirip kendi eşine taktığını iddia etti.

2. Abdülhamid’in torunu Nilhan Osmanoğlu, Fransa’da yaşayan Abdülhamid’in ailesi ile ilgili İsmet İnönü’nün arasında geçtiğini iddia ettiği bir görüşmeyle ilgili konuştuğu video sosyal medyada yayıldı. Video da İnönü için Abdülhamid’in eşinin mücevherlerini alıp Türkiye’ye döndüğünü ve bir süre sonra bu mücevherlerin eşinin üstünde görüldüğünü iddia etti. Hiçbir belge göstermeyen Osmanoğlu, bu görüşmenin bir mektupta geçtiğini söyledi.

‘İSPATLAMAZSANIZ ŞEREFSİZSİNİZ’

Osmanoğlu’nun konuşmasıyla ilgili yorum yapan İsmail Saymaz sert tepki göstererek, “Neymiş, İsmet Paşa, Paris’te bilmem hangi sultanla buluşup aldığı mücevheri Mevhibd hanıma takmış. Siz kim oluyorsunuz da bir Kurtuluş Savaşı kahramanına, ikinci cumhurbaşkanımıza adice iftira atıyorsunuz? İftiranızı ispatlamazsanız şerefsizsiniz” dedi.

Nilhan Osmanoğlu, kendi internet sitesinden 800 liraya sözde 'Abdilhamid Han' takımını satışa çıkarmıştı.  Dizinin çok izlenmesiyle birlikte Nilhan Osmanoğlu'nun sitesinde "Abdülhamid Han takımı" satılmaya başlandı. Ceket, pantolon, kemer, omuz bel kuşağı, fes, körüklü çizme, bastondan oluşan takım 799.90 TL'den satılıyor. Sitede ayrıca takımın Osmanlı dönemi fiyatı da 571 akçe olarak belirtiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İsmet İnönü'den Türkiye'yi II. Dünya Savaşı'na sokmak isteyen Churchill'e afallatan cevap

Gündem Haberleri

44 yeni mahkeme kuruluyor
"Taksim Meydanı, kitlesel eylemlere, art niyetli marjinal gruplara açık değil"
Ankara ve İç Bölgelerde Beklenmedik Şiddetli Yağışlar Sel Felaketine Yol Açtı
Nisan ayının en ucuz otomobilleri: O sedan model Türkiye'de kapış kapış satıldı
İsrail polisini bıçaklayan Türk vatandaşı öldürüldü